Er Bank of Americas aksjerally kommet for å bli?

Av:
May 24, 2024
Listen
  • Bank of Americas aksjeoppgang etter første kvartalsresultat.
  • Analytikere oppgraderer BofA til å overgå med sterk ytelse.
  • Teknisk analyse antyder motstand nær $40,50, umiddelbar støtte på $34,15.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Bank of America Corp (NYSE:BAC) har vært på en bemerkelsesverdig reise, og opplevd en robust oppgang i aksjekursen siden oktober 2023. Bankens siste kvartalsresultatrapport for 1. kvartal 2024 overgikk Wall Street-forventningene, drevet av vekst i både netto renteinntekter og ikke-renteinntekter, spesielt drevet av en oppgang i investeringsbankvirksomheten.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Bankens justerte EPS på $0,83 for Q1 oversteg analytikernes gjennomsnittlige estimat på $0,77, noe som viser en positiv bane fra forrige kvartal og samme periode i fjor. Spesielt oppnådde Bank of Americas Wealth Management-divisjon rekordinntekter, med bemerkelsesverdige økninger i kundesaldo, mens investeringsbanksegmentet opplevde en oppgang. I tillegg rapporterte salgs- og handelsvirksomhetene sine sterkeste resultater i første kvartal på over et tiår.

Analytikere legger merke til Bank of Americas potensial, med Wolfe Research som nylig oppgraderte aksjen til Outperform fra Peer Perform. Denne oppgraderingen reflekterer optimisme rundt bankens forestående vendepunkt i netto renteinntekter (NII).

Til tross for tidligere bekymringer om verdsettelse og renteoppside, antyder Bank of Americas forbedrede trender for reprising av eiendeler, som vist i resultatene for første kvartal 2024, lovende utsikter for fremtidig inntektsvekst.

Når vi reflekterer over Bank of Americas siste resultater og faktorene som påvirker aksjekursen, er det tydelig at banken navigerer i både muligheter og utfordringer i markedet. Mens aksjen har vært vitne til en bemerkelsesverdig oppgang, noe som har skapt optimisme blant investorer, gjenstår det spørsmål om dens bærekraft midt i markedsvolatiliteten.

Men med solide fundamentale forhold, lovende inntjening og analytikeroppgraderinger, er det en følelse av forsiktig optimisme rundt Bank of Americas fremtid. La oss nå, bevæpnet med denne grunnleggende forståelsen, gå dypere inn i den tekniske analysen for å få innsikt i aksjens potensielle bane fremover.

Konfronterer motstand midt i den oppadgående bølgen

Copy link to section

Bank of Americas aksje har gjennomgått en bemerkelsesverdig økning siden oktober 2023, og opprettholder sin oppadgående bane. Imidlertid står det nå ved et avgjørende tidspunkt. Ved å sveve nær det betydelige 61,8 % Fibonacci retracement-nivået på $40,50, trukket fra toppen i februar 2022 til det laveste i oktober 2023, møter aksjen en formidabel kortsiktig motstand.

BAC-diagram av TradingView

For investorer og tradere som er positive til Bank of America, anbefales en forsiktig tilnærming. Når du overvåker prishandlingen nøye, bør en oppføring kun vurderes ved en ukentlig lukking over $40,50, med et beskyttende stop loss satt til $36,65. Skulle rallyet vedvare, ligger neste hindring på $44,7, noe som er et beleilig øyeblikk for profitttaking.

Motsatt finner handelsmenn som inntar en bearish holdning seg selv presentert med en overbevisende mulighet. Å shorte aksjen på nåværende nivåer over $39,5, med et stop loss posisjonert konservativt på $40,7, gir et attraktivt risiko-belønningsforhold. Tålmodighet er nøkkelen da man venter på en moderering i oppadgående momentum. Skulle aksjen trekke seg tilbake, forventes umiddelbar støtte til $34,15, etterfulgt av støtte på mellomlang sikt nær $31,4, hvor fortjeneste kan bookes.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Aksjer Markedsanalyse