Warner Bros. Discoverys aksje: Langsiktig nedadgående trend endelig over?

Av:
Jun 3, 2024
Listen
  • Warner Bros. Discovery (WBD) på randen av potensiell snuoperasjon.
  • Analytikersentiment: Blandede utsikter til tross for gunstig verdivurdering.
  • Styrke sett på kortsiktige diagrammer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Warner Bros. Discovery, Inc. (WBD) har vært på en berg-og-dal-bane-tur siden den ble dannet fra WarnerMedias spin-off av AT&T og fusjon med Discovery, Inc. Aksjen falt fra $24-nivåer i løpet av fusjonen til under $8 forrige måned . Den siste utviklingen, inkludert resultatrapporten for 1. kvartal, har imidlertid vekket entusiasme blant investorer om at selskapet kan være på randen av en snuoperasjon.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Selskapets økonomiske resultater i 1. kvartal viste både positive og negative. Mens inntektene bommet litt på forventningene på 9,9 milliarder dollar, sank nettotapet til 966 millioner dollar, noe som signaliserer bedring. Spesielt bemerkelsesverdig var ytelsen til Direct-To-Consumer-segmentet (DTC), som så inntektsvekst og økt justert EBITDA.


Forsiktig optimisme blant utfordringer

Copy link to section

Analytikere har lagt merke til, med følelser som spenner fra forsiktighet til optimisme. Noen forutser inkrementelle forbedringer i selskapets økonomi, drevet av faktorer som konsekvent gjeldsreduksjon og potensialet til Max-virksomheten. Andre er fortsatt skeptiske, med henvisning til pågående utfordringer i strømmesektoren og strukturelle problemer i selskapet.

Til tross for disse ulike synspunktene, er det enighet om at WBDs verdivurdering gjør det til et spennende prospekt for investorer. Med aksjehandelen nær det laveste nivået på 52 uker og et gunstig EV/salg-forhold sammenlignet med jevnaldrende, gir det en verdimulighet.

Når vi ser fremover, kan selskapets strategier, som å kombinere strømmetjenestene sine med Disneys tilbud, drive abonnentvekst og inntekter. Det gjenstår imidlertid utfordringer, inkludert intens konkurranse på strømmeområdet og behovet for fortsatt gjeldsreduksjon.

Når vi fordyper oss i den tekniske analysen, vil vi undersøke prismønstre, støtte- og motstandsnivåer og nøkkelindikatorer for å få innsikt i potensielle prisbevegelser for WBDs aksjer. Ved å kombinere fundamental analyse med teknisk innsikt, kan investorer ta mer informerte beslutninger om hvorvidt de skal investere i Warner Bros. Discovery eller ikke.

Kortsiktig styrke: En positiv vending

Copy link to section

Til tross for Warner Bros. Discoverys betydelige nedgang fra $24 til under $8, skjedde mye av den nedadgående bevegelsen i 2022. Gjennom hele 2023 opplevde aksjen en oppgang, og handlet innenfor et område på $11 til $15,8 i det meste av året. Imidlertid gjenvant bjørnene kontrollen i begynnelsen av dette året, noe som resulterte i en nedgang på 27,5 % hittil i år.

WBD-diagram av TradingView
Likevel har det vært tegn til styrke i de kortsiktige diagrammene siden begynnelsen av denne måneden. Aksjen har konsekvent holdt over $7,30, noe som gir en attraktiv mulighet for bullish investorer. Å kjøpe nær $8,20 med et lite stop loss på $7,30 kan tilby et inngangspunkt med lav risiko og høy belønning, med potensiale til å ri aksjen opp til sin kortsiktige motstand på rundt $12,80.

For tradere med bearish utsikter, anbefales det å være forsiktig da aksjen allerede har opplevd betydelige fall. Ytterligere nedadgående bevegelse vil sannsynligvis kreve en ny negativ katalysator. For de som er villige til å ta risiko, kan det imidlertid vurderes å initiere en shortposisjon over $12,50-nivået hvis aksjen når dit i løpet av de kommende ukene, med et stop loss satt til $15,85. Fortjeneste kan tas hvis aksjen faller tilbake til $7,35-nivået.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Aksjer Markedsanalyse