PayBito listade SESSIAs cashback-token KICKS på sin plattform

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket, snooker och… read more.
on sep 16, 2020
  • PayBito utökar sina användares handelsalternativ genom att lista KICKS på sin handelsplattform.
  • KICKS token en unik process och en icke-konventionellt approach till e-handel och sociala medier.
  • PayBito erbjuder också bland de lägsta priserna och avgifterna bland världens kryptobörsar.

En cashback-token för lojalitetsprogrammet KICKS har listats av PayBito, en av de ledande globala kryptovalutabörserna. PayBito kommer att ge användarna flera olika handelsalternativ genom tillägget av KICKS på sin handelsplattform, enligt meddelandet.

KICKS är ett kryptobörs som skapats för att effektivisera affärsorganisationers lojalitetsprogram genom SESSIAs ekosystem. SESSIA-systemet är baserat på blockchain-teknik och fungerar som ett socialt nätverksprotokoll som förbinder konsumenter och företag utan mellanhänder.

Ett unikt sätt att länka företag och konsumenter

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Systemet fungerar inte som de traditionella affärsuppläggen där en mellanhand länkar företagen med konsumenterna av deras produkter eller tjänster.

Nu när PayBito noterat KICKS på sin plattform kommer det att finnas tillgänglig för användare för att underlätta transaktioner inom SESSIA-ekosystemet. VD för PayBito, Raj Chowdhury, kommenterade utvecklingen och sa att PayBito erbjuder handlare möjligheten att välja bland ett brett utbud av tokens.

PayBito syftar till att erbjuda ett varierat utbud av tokens till handlarna,” sa han.

Raj avslöjade också att företaget kommer att expandera sin portfölj med en unik tillgång som kommer att gynna alla företagets användare.

KICKS ovanliga approach till e-handel

Huvudidén bakom KICKS token och dess plattform SESSIA är spännande, enligt Raj. Tillvägagångssätt är unikt och skiljer sig från andra liknande plattformars eftersom approachen till e-handel och sociala medier är icke-konventionellt.

Raj sa att processens potential är enorm, med tanke på det nuvarande marknadsscenariot där företag är desperata att hitta sätt att minimera sina kostnader för att nå ut till konsumenterna.

Han avslöjade att företaget tror att KICK kommer att vara till stor nytta för handlare, och de är säkra på att konsumenternas svar kommer att vara positivt.

PayBito erbjuder en av de lägsta avgifterna i branschen

PayBito är populärt för sitt breda utbud av kryptotillgångar. Nu vill företaget erbjuda fler alternativ för handlare att kunna diversifiera sina investeringar och ta mindre risker. Tillvägagångssättet har gjort börsen allmänt känt för sitt stöd för portföljdiversifiering med ett brett utbud av produkter.

Utöver deras diversifierade produkter erbjuder PayBito några av de bästa kryptopriserna med de lägsta handelsavgifterna. Dess avancerade säkerhetsprotokoll, plånböcker med flera signaturer, snabba fiat-insättningar och stöd för flera valutor har gjort PayBito till en av de bästa kryptobörserna i världen. Som en blockchain-baserad applikation möjliggör SESSIA integrering av ett nätverk för sociala nätverk som använder ett säkert e-handelsekosystem som kopplar företag till sina målkonsumenter.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust