BitPrimes OTC-plattform förvandlar Nya Zeelands kryptohandel

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner… read more.
on sep 22, 2020
  • Sedan lanseringen har plattformens handelsvolymer ökat markant.
  • Plattformen använder iRFQ-teknik som tillhandahålls av OSL för att säkra klienternas tillgångar.
  • BitPrime OTC är säker, snabb och tillåter även fiat-insättningar.

I oktober 2019 lanserade BitPrime en revolutionerande OTC-handelsplattform riktad till professionella handlare. Knappt ett år senare har handelsvolymen på plattformen skjutit i höjden och den har spelat en viktig roll för kryptoantagandet i Nya Zeeland.

Plattformen har levt upp BitPrimes löfte om en robust handelsplats för att erbjuda digitala tillgångslösningar. Under lanseringen uppgav Ross Carter-Brown, VD för Bitprime, att:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Lanseringen av BitPrime OTC erbjuder ett brett utbud av likviditet som inte tidigare har funnits på Nya Zeeland. Som en förstklassig digital mäklare är vi stolta över denna typ av innovation, såväl som våra marknadsledande snabba insättningar, snabba transaktioner, säkra förvaltning och exceptionella kundservice.”

Överlägsen iRFQ-teknik

OTC-plattformen använder intelligent Request For Quote (iRFQ)-teknik som tillhandahålls av OSL. Plattformen använder också OSL:s överlägsna plånbokinfrastruktur för att lagra kundernas digitala tillgångar. Wayne Trench, VD för OSL, kommenterar att:

”Vi är stolta över att arbeta med BitPrime. Som den klara ledaren på Nya Zeelands detaljhandelsmarknad tror vi att företagets användning av OSL iRFQ-lösningen kommer att ge unikt värde för kunderna och förbättra deras redan robusta plattform.”

Funktioner i BitPrime OTC

Plattformen har fått goda omdömen av sina användare av flera anledningar:

Säkerheten – Systemen är tillförlitliga och utformade för att skydda både fysiska och digitala tillgångar från risken för insiderhandel. Utrusningen förvaras i kylda valv som skyddar från elektroniska störningar. Alla tillgångar på BitPrime OTC är helt försäkrade och uttag kan endast göras till i förväg godkända adresser.

Snabbt utförande av handel – Väntetiden för handelstransaktioner är i genomsnitt tre timmar under vardagar. Kurserna är konkurrenskraftiga jämfört med internationella börser och det fyra handelspar erbjuds, inklusive Bitcoin och Litecoin.

Fiat-insättningar – Plattformen accepterar transaktioner på mellan 50 000 och 500 000 dollar utan några insättningsavgifter.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust