Analys av Neo (NEO) pekar på eventuellt lyft med över 70%

sep 27, 2020
  • NEO har haft en fantastisk månad då aktiepriset prickade in en ny årstopp på 25,90 dollar
  • Neo Foundation planerar att bara använda en del av sina 42,24 miljoner NEO-tokens för att skapa FLM-tokens.
  • Efter att NEO bröt över 21 dollar siktar tjurarna nu in sig på en rusning mot 36,00 dollar.

Neo (NEO) har haft en fantastisk månad då aktiepriset prickade in en ny årstopp på 25,90 dollar. Efter att ha brutit över 21,00 dollar aktiverade köparna dubbla bottnar i grafen, vilket kan pressa upp priset till 36,00 dollar under de kommande månaderna.

Grundläggande analys: Neo satsar på FLM-tokens

Stiftelsen sa att den inte planerar att använda majoriteten av sina NEO-innehav för att generera FLM-tokens under Flamingo Finance Mint Rush. Stiftelsen vill samla in en ”minoritetsandel” under Mint Rush, som planeras att börja den 25 september.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Den senaste tiden har oroliga röster höjts inom Neo-communityn att stiftelsen planerat att använda hela sitt NEO-innehav på cirka 42,24 miljoner tokens för att skapa FLM-tokens. Communityn var rädd för en orättvis distribution av FLM-tokens till NEO-tokeninnehavare.

Men Yuan Gao, marknadschef på NGD, meddelar att Neo Foundation bara planerar att använda en del av sina innehav för att delta i Mint Rush.

”Neo Foundation kommer inte att satsa hela sin NEO i [Flamingo]; det är för mycket. Det finns ingen poäng i att stiftelsen skapar en majoritet av de nya FLM-tokens eftersom det är ett [decentraliserat] projekt och kommer inte att kunna fungera på det sättet om en part tar en majoritetensandel. Så Neo Foundation kommer att ha en minoritetsandel.”

Han sa att stiftelsen vill skaffa FLM av två huvudskäl. Först vill stiftelsen erbjuda likviditet till Flamingos nya Swap-modul, en on-chain-börs. För att Swap-modulen ska fungera behöver den en tillgänglig pool som inkluderar NEO, GAS, NEP-5 och andra polletter som stöds för handel.

Den andra anledningen är att NF planerar att delta i framtida omröstnings- och hanteringsprocesser, där FLM-tokens spelar en viktig roll. Neo Foundation och Neo Global Development kommer att styra Flamingo-projektet under upptakten.

Men planen är att låta communityn ansvara för ledarskapet. De kommer att fatta besluten om Flamingos framtida riktning genom en decentraliserad förvaltningsmodell för autonoma organisationer (DAO).

Teknisk analys: Dubbelbottnat mönster

NEO/USD-priset befinner sig just nu i en korrigering efter att ha stigit med över 16% förra veckan och brutit över motståndet vid 21,00 dollar.

NEO/USD daglig graf (TradingView)

På kort sikt har priset nu återvänt ned för att testa det brutna motståndet vid 21,00 dollar, som nu fungerar som stöd. Därför är detta en möjlighet för de nya NEO-köpare att gå lång och placera sina stopp under stödlinjen.

Sammanfattning

NEO/USD har aktiverat ett dubbelbottnat mönstret vid 21,00 dollar och tjurarna kommer nu att sikta is sig på att slutföra formationen vid 36,00 dollar. Samtidigt har Neo Foundation meddelat att man endast kommer att använda en begränsad del av sina NEO-tokens för att skapa FLM-tokens under Flamingo Finance Mint Rush.