Uniswap och sju tokens till letar sig till börsen CoinZoom

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali är en nyhetsreporter på Invezz som täcker kryptovalutamarknaderna och blockchain-industrin. Han har åtta års erfarenhet av att skriva… Läs mer.
on okt 1, 2020
  • Kryptobörsen CoinZoom har listat åtta nya tokens, inklusive flera DeFi-mynt.
  • CoinZoom låter inte bara sina användare handla med kryptor, utan också spendera dem via sitt egna VISA-kort.
  • Börsens uttalade mål är att bygga en bro mellan kryptovalutor och traditionell ekonomi.

Den USA-baserade kryptobörsen CoinZoom meddelade nyligen att de lägger till åtta nya kryptovalutor på sin lista. Ett antal av mynten hör till de stora DeFi-stjärnorna som har hamnat i rubrikerna sista tiden på grund av stora börsnoteringar och starka resultat.

Åtta nya kryptor finns nu tillgängliga på CoinZoom

Som nämnts listade CoinZoom åtta nya kryptovalutor – Kyber Network (KNC), OmiseGO (OMG), Wrapped Bitcoin (wBTC), Augur (REP), 0x (ZRX), såväl som Maker (MKR), Uniswap (UNI) och yearn.finance (YFI). Och noteringen på börsen erbjuder användarna fler möjligheten är att enbart handla med dessa tokens.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Börsens användare kommer nu att kunna använda mynten för att betala för varor och tjänster, förutsatt att har CoinZooms VISA-kort.

Tack vare samarbetet med VISA accepteras kortet idag av fler än 53 miljoner återförsäljare runt om i världen.

CoinZooms VD, Todd Crosland, kommenterade draget genom att konstatera att entusiasmen varit stor kring DeFi-tokens. Börsen är nu glad att erbjuda sina användare möjlighet att inte bara köpa och sälja dem utan också spendera dem i verkliga världen.

CoinZooms tokenlista fortsätter att växa

CoinZoom stöder inte hundratals mynt som vissa andra börser eller har bråttom att lista så många tokens som möjligt för att locka användare. Men listan över tillgängliga krypton ökar sakta men säkert.

Inklusive de nya noteringarna erbjuder börsen nu 28 tokens totalt, samt fler än 80 marknader, eftersom alla listade tokens har par mot Bitcoin (BTC), Tether (USDT) och den amerikanska dollarn.

Crosland påpekade också att CoinZoom syftar till att överbrygga klyftan mellan valutor, aktier, terminer, arv och banker, så att digitala tillgångar ska finnas tillgängliga på lika villkor för alla – för såväl privatpersoner som investeringsföretag. Den utökade tokenlistan är nästa steg mot det målet.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, Capital.com
9.3/10