Bitrump planerar att lista fler utility tokens

Författad av: Ali Raza
oktober 6, 2020
  • Kryptobörsen Bitrump från Förenade Arabemiraten har avslöjat planer på att lista ytterligare mynt.
  • Börsen är för närvarande mest intresserad av utility tokens som stöds av verkliga resurser.
  • Beslutet kommer efter stor efterfrågan bland Bitrumps globala användare.

Bitrump, den stora kryptobörsen från Förenade Arabemiraten, har planer på att lista fler digitala valutor på sin plattform. Och som det verkar har börsen valt att fokusera på utility tokens som stöds av verkliga tillgångar, som metaller, gas, olja och mer.

Varför det plötsliga intresset för att notera nya mynt?

Bitrump meddelade nyligen att de planerar att utöka sin kryptoportfölj. Börsen poängterade att man redan listat alla större kryptorna på sin plattform och att vem som helst kan handla t.ex. Bitcoin, Ethereum, Tether, Bitcoin Cash, Litecoin och många andra mynt.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Enligt Direktör Xavier Perry har den globala användarbasen efterfrågat ytterligare kryptovalutor, och börsen har lyssnat.

Som nämnts planerar börsen att fokusera på utility tokens, och man förväntar sig att dessa kryptor kommer att leda till bättre handelsmöjligheter. Börsen förväntar sig också att noteringen kommer att leda till en kraftig ökning av handelsvolymen.

Tips: letar du efter en app för att investera smartare? Handla säkert genom att registrera dig med vårt föredragna val, eToro: besök & skapa konto

Hemligheten bakom Bitrumps framgång

Bitrumps handels- och optionserbjudande är innovativt och mycket skalbart. Börsen erbjuder en lång rad funktioner, som t.ex. ett stort urval av handelpar, nyckelkryptering, multisignaturteknik, omedelbar KYC- och AML-verifiering, hög likviditet och hög säkerhet som inkluderar 2FA.

Börsen hade ett särskilt framgångsrikt Q2 i år då tusentals nya användare tillkom. Och inte nog med det, men det lanserade också sin helt nya white label-arkitektur.

Allt detta har gjort det möjligt för börsen från Förenade Arabemiraten att bli en av de ledande internationella kryptobörserna. Plattformen är också helt reglerad och samarbetar för tillfället med landets centralbank för att skapa ett regelverk för de lokala börserna.