Upp eller ner? Prognos för Dash i november

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on okt 25, 2020
  • Om priset stiger över 80 dollar kan nästa mål ligga runt 85 dollar.
  • Analytiker förutspår en ljus framtid för kryptovalutan eftersom Dash löser två av Bitcoins största problem.
  • Dash kan vara ett mycket bra investeringsalternativ, men det finns fortfarande en osäkerhetsnivå.

Dash (DASH) steg från 66 till över 78 dollar på bara några dagar och det aktuella priset ligger runt 72 dollar. Dash har hittat starkt stöd över 70 men har fortfarande svårt att bryta över motståndet vid 80 dollar.

Grundläggande analys: Transaktionsvolymerna förväntas öka

För de investerare/handlare som inte är rädda för lite mer riskabla investeringar kan det nu vara ett mycket bra tillfälle att lägga en rimlig mängd pengar på Dash. Dash erbjuder sina användare hög säkerhet eftersom man har över 4 500 servrar och användare kan genomföra transaktionen direkt, var som helst i världen.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

De största fördelarna med denna kryptovaluta är låga avgifter, snabba bekräftelsestider och god anonymitet. Dash är redan kopplat till olika betalningsprogram och denna kryptovaluta kan fortfarande vara undervärderad trots vissa problem.

Det finns fortfarande en viss osäkerhet kring detta projekt men Dash är en av kryptovalutorna som du definitivt inte bör ignorera. Om priset återigen stiger över 80 dollar kan det vara ett mycket bra tillfälle för de kortfristiga handlarna.

Transaktionsvolymerna för denna kryptovaluta förväntas öka och när detta händer kommer Dash att handlas på betydligt högre prisnivåer. De flesta experter förutspår en ljusa framtid för kryptovalutan eftersom Dash löser två av Bitcoins största problem: transaktionshastighet och bristen på integritet.

Den genomsnittliga blockbrytningstiden på Dash blockchain är 2,5 minuter vilket är ungefär fyra gånger snabbare än Bitcoin. Det är också värt att nämna att transaktioner på Dash blockchain inte kan spåras och att myntens historia är dold.

Teknisk analys: Tjurar fokuserar på att bryta motståndsnivån vid 80 dollar

Dash Dash kan vara ett mycket bra investeringsalternativ och vissa analytiker förutspår att denna kryptovaluta kan bryta över 500 dollar under de närmaste åren. Men just nu bör du komma ihåg att priset kan försvagas under de närmaste veckorna.

Datakälla: tradingview.com

På det här diagrammet har jag nu markerat viktiga motstånds- och stödnivåer. De viktiga supportnivåerna är 70 och 60 dollar, samtidigt som 80, 90 och 100 dollar representerar motståndsnivåerna. Om priset stiger över 80 skulle det vara en signal att köpa Dash och då ligger vägen fri till 85 dollar.

Ett lyft över 85 dollar skulle stöda fortsättningen av den hausseartade trenden och nästa prismål kan då ligga runt 100 dollar. Å andra sidan, om priset sjunker under 70 skulle det vara en ”säljsignal” och då är det sannolikt att det fortsätter falla hela vägen ned till 65 dollar.

Sammanfattning

Dash kan vara ett mycket bra investeringsalternativ och vissa analytiker förutspår att denna kryptovaluta kan bryta över 500 dollar under de närmaste åren. Dash har funnit starkt stöd runt 70 dollar och den tekniska analysen visar att priset kan stiga över 80 dollar de kommande veckorna. Transaktionsvolymerna förväntas öka och när det händer kommer Dash-priset att handlas på betydligt högre prisnivåer.