Prisanalys av kryptovalutorna Cosmos, PotCoin och Theta

Författad av: Stanko Iliev
december 1, 2020
  • Alla större kryptovalutor steg under gårdagen.
  • Cosmos, PotCoin och Theta befinner sig alla i köpzonen.
  • Bitcoin handlar över 19 000 dollar och det kan vara en indikation på att priset kan stiga ytterligare.

Alla större kryptovalutor steg under gårdagen, vilket också stöder priserna för Cosmos, PotCoin och Theta. Bitcoin har återigen klättrat över 19 000 dollar, vilket indikerar att priset kan nå motståndsnivån vid 20 000 dollar i december.

Cosmos (ATOM) handlas över 5,5 dollar igen

Cosmos (ATOM) är en av kryptovalutorna du inte bör ignorera, men det finns fortfarande en viss osäkerhet kring projektet. Priset föll från 8,7 till under 4 dollar på mindre än tre månader, och det nuvarande priset ligger runt 5,50 dollar.

Datakälla: tradingview.com

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

På det här diagrammet har jag nu markerat viktiga motstånds- och stödnivåer. De kritiska stödnivåerna är 5 och 4 dollar, samtidigt som 6 och 7 dollar representerar motståndsnivåerna.

Om priset stiger över motståndet vid 6 dollar igen skulle det vara en signal att köpa Cosmos (ATOM), och nästa mål kan då ligga runt 7 dollar. Om priset å andra sidan skulle falla under stödet vid 5 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal, och då kommer det sannolikt att fortsätta falla ned till 4 dollar.

PotCoin (POT) förblir på en tjurmarknad

PotCoin är en digital kryptovalutalösning för den globala cannabisindustrin med en decentraliserad infrastruktur- och betalningslösning. Vem som helst kan gå med i PotCoin-nätverket och med hjälp av detta mynt kan aktiva inom industrin göra betydande kostnadsbesparingar.

Investerare i PotCoin bör ha i åtanke att detta fortfarande handlar om en mycket riskfylld kryptovaluta men enligt dess officiella webbplats är nätverket säkrat och verifierat av tusentals datorer.

Datakälla: tradingview.com

PotCoin-priset har stigit från 0,0035 till över 0,012 dollar sedan början av november och det nuvarande priset ligger runt 0,0073 dollar. Om priset stiger över motståndet vid 0,0080 dollar igen skulle det vara en signal att köpa PotCoin (POT), men om priset faller under 0,0060 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal.

Theta (THETA) förblir i köpzonen

Theta lanserades i mars 2019 och är ett decentraliserat peer-to-peer-nätverk som kan förbättra videostreamingindustrin. Theta har sin egen kryptovaluta, THETA, och projektet samarbetar med Chainlink för att bekämpa videoannonsbedrägerier online.

Datakälla: tradingview.com

Denna kryptovaluta steg från 0,10 till över 0,79 dollar på mindre än sex månader, och det nuvarande priset ligger runt 0,63 dollar. För närvarande finns det inga signaler om att den positiva trenden skulle vända, och om priset stiger över 0,70 dollar skulle det vara en signal att köpa Theta (THETA).

Ett brott över motståndet vid 0,80 skulle stöda fortsättningen av den hausseartade trenden, och nästa prismål kan då ligga runt 0,90 dollar. Trots detta bör investerare i Theta komma ihåg att det handlar om en riskfylld kryptovaluta.

Sammanfattning

Alla större kryptovalutor steg under gårdagen, vilket också stöder priserna för Cosmos, PotCoin och Theta. Kryptovalutamarknaden expanderade med miljardtals dollar på bara några timmar, men handlare bör ha i åtanke att priset kan försvagas i december igen.