Chainlinks (LINK) prisförutsägelse för december

Författad av: Michael Harris
december 2, 2020
  • Chainlink meddelade att de kommer att delta i Gitcoin Grants Round 8.
  • LINK-priset stängde nästan 8% lägre förra veckan.
  • Vi kan se förnyat intresse för att investera i LINK med ett första mål på uppsidan sett till $16,35.

Chainlink (LINK) -priset handlas cirka 4% lägre idag efter att Bitcoins raketresa till rekordhöjder har efterföljts av en korrigering.

Grundläggande analys: Plattformen planerar att delta i Gitcoin Grants Round 8

Chainlink meddelade att de kommer att delta i Gitcoin Grants Round 8 som en matchande partner för att stödja projekt som syftar till att förbättra Ethereums infrastruktur.

Genom att finansiera infrastrukturprojekt och utvecklare som valts ut av samhället, gör Chainlink framsteg mot Ethereum-gruppens kollektiva vision som en tjänst som är öppen för allmänheten som strävar efter att stödja mer sofistikerade appar för smarta-kontrakt, sa Chainlink.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Vi tror att Gitcoins kvadratiska finansieringsmodell är värt att stödja som ett rättvist och decentraliserat sätt att se till att alla i Ethereum-samhället har en röst där projekt finansieras oavsett hur mycket kapital som ges av en enskild givare”, skrev Chainlink i ett blogginlägg.

Chainlink skrev att de planerar att finansiera Gitcoin Grants Round 8 i ett försök att matcha individuellt donationsstöd som ges till populära projekt. Genom att göra detta sa Chainlink att de kan öka individuellt finansieringsstöd som erbjuds projekt som är allmänt accepterade av samhället. Som ett resultat skulle det finnas bredare finansiering till protokoll med öppen källkod.

”DeFi har visat hur en öppen källkod kan förbättra vårt finansiella system, och vi ser nu att Ethereums smarta kontrakt går utöver DeFi och börjar generera värde på andra marknader såsom försäkring, onlinespel, NFT, tillgångstokenisering och mer”, skrev Chainlink.

I blogginlägget tillade Chainlink att de tror att det är deras uppdrag som ett av de viktigaste protokollen i blockkedje-samhället att delta i att stödja förbättringen av projekt i öppna källkods-samhällen på olika marknader, särskilt den infrastruktur som är avgörande för alla protokoll, inklusive Chainlink.

Tips: letar du efter en app för att investera smartare? Handla säkert genom att registrera dig med vårt föredragna val, eToro: besök & skapa konto

Teknisk analys: LINK vill gå högre

LINK-priset stängde nästan 8% lägre förra veckan när priset återgick till 13,50 dollar för att testa den brutna motståndslinjen. Bitcoins stigning över natten drog också LINK-priset högre upp innan en korrigering ägde rum vilket drev LINK cirka 4% i rött för idag.

LINK-pris dagligt diagram (TradingView)

Det är nu uppenbart att investerare som vill köpa LINK är fokuserade på 12,20 dollar-nivån, där den stigande trendlinjen och 100-DMA befinner sig. Ett snäpp lägre och vi kommer sannolikt att se förnyat intresse för att investera i LINK där det första målet på uppsidan kommer ligga på 16,35 dollar.

Sammanfattning

Chainlink sa att det kommer att delta i Gitcoin Grants Round 8 som en matchande partner för att finansiera projekt och protokoll som avsevärt kan förbättra Ethereums infrastruktur. Under tiden har LINK-priset korrigerats lägre.