Upp eller ner? Prisprognos för Waves (WAVES) i december

Författad av: Stanko Iliev
december 4, 2020
  • Alla större kryptovalutor har stigit denna handelsvecka.
  • Waves fortsätter att handla på en tjurmarknad, i en trend som ser ut att hålla.
  • Om priset stiger över motståndet vid 8 dollar igen kan nästa mål ligga runt 8,5 dollar.

Alla större kryptovalutor går framåt denna handelsvecka, och situationen på marknaden stöder också priset på Waves (WAVES). Bitcoin har stabiliserats över stödnivån vid 19 000 dollar, vilket indikerar att priset kan nå motståndet på 20 000 dollar i december.

Grundläggande analys: Det finns fortfarande en viss osäkerhet kring projektet

Waves är en gateway-blockchain-plattform som lanserades 2016 av den ukrainskfödda forskaren Alexander Ivanov. Plattformen erbjuder en utvecklarvänlig infrastruktur som en testplats för innovation där du kan skapa dApps – program som lagras och körs i blockchain-nätverket.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Waves native token är WAVES, och det var ett av kryptovalutaindustrins första initiala mynterbjudanden (ICO). Waves-plattformen har sammanlagt 103 miljoner tokens tillgängliga som kan handlas på många börser.

Waves har många fördelar för företagskunder som vill skapa nya tjänster, och blockchain-plattform är också säker tack vare att den har fler än 300 noder över hela världen. Det är också värt att nämna att Waves låter dig handla valfritt par token utan att genomföra en transaktion via en mellanvaluta, och det tar bara några millisekunder för en trasaktion att godkännas.

Klienter kan också skapa anpassade kryptotokens och applikationer utan omfattande programmering av smarta kontrakt. Vem som helst kan gå med i Waves-nätverket och det här är en av kryptovalutorna du inte bör ignorera.

Det finns fortfarande en viss osäkerhet kring projektet, och om du bestämmer dig för att köpa Waves (WAVES) rekommenderar jag att du alltid använder en ”stop-loss”-order.

I en intervju sa Waves VD Alexander Ivanov nyligen att Decentralized Finances (DeFi) ökande popularitet kan skada kryptovalutamarknaden. ”DeFi är framtiden, men sektorn kommer att gå igenom en bubbelfas av cykeln nu, vilket kan skada dess långsiktiga utveckling,” sa Ivanov.

Tips: letar du efter en app för att investera smartare? Handla säkert genom att registrera dig med vårt föredragna val, eToro: besök & skapa konto

Teknisk analys: Waves fortsätter att handla på en tjurmarknad

Kryptovalutan steg från 2,10 till över 8 dollar på bara två månader, och det nuvarande priset ligger runt 7,30 dollar.

Datakälla: tradingview.com

På det här diagrammet har jag nu markerat betydande motstånds- och stödnivåer. De kritiska stödnivåerna är 7 och 6 dollar, samtidigt som 8 och 9 dollar representerar motståndsnivåerna.

Om priset stiger över motståndet vid 8 dollar igen skulle det vara en signal att köpa Waves (WAVES), och nästa mål kan då ligga runt 8,5 dollar. Om priset å andra sidan bryter under stödet vid 6 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal, och då är det sannolikt att det fortsätter falla ned till 5 dollar.

Sammanfattning

Alla större kryptovalutor har stigit denna handelsvecka, och situation på marknaden stöder också priset på Waves (WAVES). Waves är en av kryptovalutorna du inte bör ignorera, men det finns fortfarande en viss osäkerhet kring projektet. Handlare bör alltid använda ”stop-loss”- och ”take profit”-order när de öppnar sina positioner eftersom priset på detta mynt kan röra sig mycket snabbt.