OKEx meddelar stöd för XYM airdrop för XEM-innehavare

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner… read more.
on dec 9, 2020
  • Snapshoten som kommer att fungera som referens för airdrop kommer att tas den 14 januari 2021.
  • Enligt börsen garanterar dess stöd för XYM airdrop inte börsnotering av myntet.
  • Enligt uppgift kommer XEM i väntan på insättning och uttag inte att räknas med i ett kontos saldo.

Malta-baserade kryptobörsen OKEx har meddelat att de kommer att stödja Symbols (XYM) airdrop för NEM (XEM) innehavare. Börsen avslöjade den här nyheten den 8 december och noterade att de skulle avsluta XEM- insättningar klockan 8:00 UTC den 14 januari 2021. Det påstås att upphävandet inte kommer att påverka handelsfunktionerna. Efter att ha upphävt uttagen sa OKEx att de skulle fånga en ögonblicksbild av alla XEM som användarna hade.

Enligt tillkännagivandet kommer börsen att ta denna snapshot på XEM-blockhöjd 3 025 200, vilket kommer att vara ungefär kl 11:07 UTC den 14 januari nästa år. Den exakta tiden för att ta snapshoten beror dock på produktionshastigheten för XEM. Enligt OKEx hjälper den här snapshoten att avgöra hur mycket XEM varje kontoinnehavare har i sina konton.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

På tal om distributionsförhållandet noterade börsen att ett förhållande på 1:1 kommer att gälla. Vissa villkor påverkar dock distributionen av XYM. Enligt OKEx kommer de inte att betrakta XEM-tokens som väntar på insättning eller uttag vid snapshoten som en del av ett kontos XEM-saldo. Börsen fortsatte med att råda användarna att lämna gott om tid för insättningar och uttag att slutföras innan detta äger rum. Efter snapshoten kommer XEM-insättningar och uttag att återgå till det normala, enligt OKEx.

Inga garantier avseende Symbols notering

Medan börsen har lovat att stödja XYM airdrop noterade den att notering av tokens inte är garanterat.

OKEx hävdade att:

“För handel och notering av XYM på OKEx, kommer XYM att gå igenom OKExs strikta noteringsgranskningsprocess som alla andra mynt/tokens. Stöd för denna airdrop garanterar inte en notering av XYM. Standardpositionen vi har är ”ingen notering”.”

Även om OKExs standardposition beträffande XYM:s notering är ”ingen notering”, har inte alla börser som stöder XYM airdrop samma känslor. Till exempel har Gate.io, en känd börs, som är stolt över att ha 100% verklig handelsvolym, en mer positiv syn när det gäller den potentiella noteringen av token.

Börsen sa,

”Gate.io kommer att göra anspråk på och distribuera XYM-token till XEM (NEM) -innehavare på vår plattform. Vi kommer också att lista XYM-token så snart som möjligt efter lansering av symbolskedjans huvudnätverk med förbehåll för aktsamhet.”

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust