DeFi-projektet Bondly flyttar från Polkadot (DOT) till Cardano (ADA)

Författad av: Ali Raza
december 11, 2020
  • DeFi-projektet Bondly flyttar från Polkadot-nätverket för att erbjuda mer robust funktionalitet.
  • Smart kontraktsfunktionalitet gör det möjligt att introducera decentraliserade appar i Cardano-nätverket.
  • Genom integration kan API:er och helt smarta kontraktsdrivna produkter användas i Cardano-nätverket.

Cardano (ADA) blockchain kommer inom kort att välkomna sitt första DeFi-projekt någonsin på plattformen. Projektet är en del av Cardanos reform av smarta kontrakt-funktionalitet som nyligen lanserades. Som ett resultat är det nu möjligt att bygga decentraliserade appar (DApps) på Cardano-nätverket.

IOHK, företaget bakom Cardano blockchain, meddelade på Twitter att partnerskapet innebär: ”Ett stort steg för att fortsätta båda företags uppdrag att erbjuda decentraliserad finansiering till massorna.

Defi-projektet startar i februari

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Projektet kommer att vara redo att integreras i Cardano blockchain-ekosystemet i februari 2021. Charles Hoskinson, VD för Cardano, konstaterar att Bondlys integration kommer att leda till fler möjligheter och positiva resultat i strävan mot massiv DeFi-adoption.

Enligt Hoskinson kommer DApps att göra det möjligt för DeFi-protokollet att skala upp för att bli den perfekta ersättaren för det globala digitala finansiella systemet.

Integrationen tar tid eftersom den kräver att Bongly flyttar alla sina protokoll från Polkadot (DOT)-nätverket till Cardano-nätverket. Företaget har redan två produkter – eCommerce BONDProject och den handelsplattformen BSwap.

Tips: letar du efter en app för att investera smartare? Handla säkert genom att registrera dig med vårt föredragna val, eToro: besök & skapa konto

Knyter samman traditionella banktjänster och blockchain-teknik

Bondly är en kryptobaserad e-handelsplattform som fungerar som ett peer-to-peer-utbyte, vilket möjliggör handel över flera kedjor. Den kombinerar blockchain-teknik och traditionella banktjänster.

Enligt tillkännagivandet involverar partnerskapet produkter från både IOHK-ekosystemet och Bondly-protokollet. De kommer att dela viktiga milstolpar och en gemensam färdplan inför lanseringen av projektet.

Bondlys e-handelssystem, BONDProject, kommer att erbjuda köparskydd och decentraliserad escrow genom att använda Cardnos smarta kontraktsteknik. Projektet kommer att använda API:er och helt smarta kontraktsdrivna produkter i Cardano-nätverket.