Miners kan tjäna dubbla belöningar när Huobi Pool lanserar CFX-mining

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner… read more.
on dec 16, 2020
  • Huobi Pools dubbla belöningsprogram kommer att vara aktivt i fem dagar efter att miningen har inletts.
  • Den första belöningen får miners om CFX-miningen överträffar ETH-miningen.
  • Den andra belöningen innebär att 10 000 CFX och 20 000 HPT delas bland miners.

Huobi Pool, Huobi Globals mining- och handelspool för digitala tillgångar, har lanserat mining för Conflux Networks native token Conflux (CFX). Organisationen avslöjade detta den 14 december och deras PoW Innovation Zone lanserade CFX:s mining-funktionen igår den 15 december.

Enligt tillkännagivandet introducerade Huobi Pools PoW Innovation Zone CFX-mining för att minimera problemen med mining samtidigt som de erbjuder sina användare ett brett utbud av mining-lösningar.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Funktionen har dock vissa villkor. Den första regeln är att CFX-mining måste ske anonymt. Miners måste hålla namnen på sina maskiner och adresser hemliga för att inte förlora sina vinster.

Dubbla mining-belöningar

Huobi Pool har också lanserat ett belöningsprogram som är aktivt under de första fem dagarna av CFX:s mining.

För att få den första belöningen måste CFX-miners ansluta sin datorkraft till Huobi Pool Innovation Zone och jämföra CFX-intäkterna med ETH-mining-intäkterna. Om CFX-intäkterna är lägre än ETH-mining-intäkterna vid motsvarande datorkraft kommer Huobi Pool erbjuda en differentierad subvention för att säkerställa att CFX-intäkterna inte är lägre än ETH:s. Under evenemanget kommer jämförelsen att baseras på Huobi Pool ETH-kalkylatorn. Systemet kommer att slutföra avvecklingen och betalningen av eventuella genererade subventioner inom fem arbetsdagar efter att evenemanget slutförts.

Den andra belöningen innebär att CFX-miners får dela på 10 000 CFX-tokens och 20 000 HPT-tokens. Som nämnts måste miners ansluta sin datorkraft till Huobi Pool Innovation Zone för att mina CFX. Baserat på deras datorkraft kommer systemet att distribuera 10 000 CFX och 20 000 HPT som extra belöningar.

Dessa belöningar fördelas enligt mängden datorkraft varje miner genererar. Med andra ord kommer miners med mer datorkraft att få en större andel av det totala priset. Systemet kommer att beräkna de belöningar som användarna får under evenemangets sista dag och utbetalningen av belöningarna kommer att ske inom fem arbetsdagar efter att evenemanget slutförts.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust