Här är nästa prismål efter att Uniswap (UNI) exploderat uppåt sedan början av december

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on jan 5, 2021
  • Uniswap är en av de bäst presterande kryptorna på kryptovalutamarknaden de senaste veckorna.
  • Om priset stiger över 6,5 dollar kan nästa prismål ligga runt 7 dollar.
  • Så länge priset ligger över 5 dollar så förblir Uniswap på en tjurmarknad.

Uniswap har stigit från 3,4 till över 6,5 dollar sedan början av december och det nuvarande priset ligger runt 6,3 dollar. Uniswap har varit en av de bäst presterande kryptorna på kryptovalutamarknaden de senaste veckorna och så länge priset ligger över 5 dollar så förblir den på en tjurmarknad.

Grundläggande analys: Uniswap är ett mycket framgångsrikt DeFi-projekt

Uniswap är ett decentraliserat protokoll för automatiserad likviditetsförsörjning på Ethereum, som lockar nästan 100 000 användare i veckan. Protokollet skapades 2018 av Hayden Adams, men det var Ethereums medgrundare Vitalik Buterin som först beskrev tekniken som inspirerade dess implementering.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Användare kan byta Ethereum-tokens på Uniswap, och det är också värt att nämna att Uniswap ligger i täten vad gäller det totala antalet transaktioner på Ethereum. Uniswap är en av pionjärerna för decentraliserade börser som inte kräver mellanhänder eller förvaringstjänster för att underlätta handel.

Uniswap har en decentraliserad prissättningsmekanism som gör det möjligt för användare att byta mellan olika ERC-tokens utan behov av en orderbok. Detta är ett mycket framgångsrikt projekt som ingår i DeFi-rörelsen (decentraliserad finans), och enligt analytiker går Uniswap en ljus framtid till mötes.

”Uniswap är utformat för att låta människor handla direkt med varandra, utan att använda mellanhänder som banker. Vi kan verkligen se decentraliserade börser ha en enorm inverkan på marknaden och eventuellt passera centraliserade börser,” säger Paul Veradittakit från Pantera Capital Management LP , som överväger att investera i Uniswaps tokens.

Priset på Uniswap har exploderat sedan början av december och för närvarande finns det inga tecken på att trenden skulle vara på väg att vända. Uniswap kan stiga ytterligare under det pågående kryptorallyt, men om Bitcoin går in i en korrigeringsfas så kommer det mest troligt även att påverka Uniswap negativt.

Teknisk analys: Priset på Uniswap har exploderat uppåt sedan början av december

Uniswap har varit en av de bästa presterarna kryptorna på kryptovalutamarknaden de senaste veckorna. Men om du bestämmer dig för att investera i Uniswap (UNI) bör du hålla i minnet att priset också kan försvagas de kommande dagarna.

Denna kryptovaluta har tagit ett enormt steg på kort tid och en korrigeringsfas kan vänta runt hörnet.

Datakälla: tradingview.com

De nuvarande motståndsnivåerna är 6,5 och 7 dollar, samtidigt som 6 och 5 dollar representerar de aktuella supportnivåerna. Om priset stiger över 6,5 dollar skulle det vara en signal att köpa Uniswap och nästa prismål kan då ligga runt 7 dollar.

Om priset å andra sidan sjunker under 5 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och möjligtvis ett tecken på att trenden är på väg att vända.

Sammanfattning

Uniswap är ett decentraliserat protokoll för automatiserad likviditetsförsörjning på Ethereum, som lockar nästan 100 000 användare i veckan. Uniswap har varit en av de bäst presterande kryptorna på kryptovalutamarknaden de senaste veckorna, och så länge priset ligger över 5 dollar så förblir den på en tjurmarknad. Uniswap kan stiga ytterligare under det pågående kryptorallyt, men om Bitcoin går in i en korrigeringsfas så kommer det mest troligt även att påverka Uniswap negativt.