Största rörelserna: XLM, ADA och NXM skjuter i höjd under första veckan 2021

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on jan 7, 2021
  • Kryptoindustrin upplever en massiv tjurkörning - en ledd av Bitcoin som fortfarande ligger över $37 000.
  • Medan Bitcoin tog ledningen igen är det långt ifrån den bästa presteraren.
  • Den titeln går till Stellar, Cardano och NXM - alla tre fick imponerande pristillväxt varje vecka.

För bara några timmar sedan nådde Bitcoin (BTC) en ny all-time high när den passerade $37 000-barriären. Det är emellertid inte den enda bästa spelaren, eftersom det finns gott om altcoins som gör stora rubriker när det marknadsomfattande kryptorallyet äntligen startade.

Faktum är att det varje vecka finns många mynt som har presterat bättre än BTC, naturligtvis inom ramen för sina egna förmågor. Alla bidrog tillsammans till det totala kryptomarknadspriset, som just passerade 1 biljon dollar för första gången i kryptovalutans historia.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Men när det gäller de bästa veckovisa artisterna finns det tre altcoins som måste nämnas, och de inkluderar Stellar (XLM), Cardano (ADA) och NXM (NXM).

De bästa kryptomarknadsutövarna varje vecka

1) Stellar träffar ett motstånd på $0,4

Stellar är den senaste veckans bäst presterande aktör, med priset för närvarande 174% högre än för en vecka sedan. Myntet höjde sig från $0.1309 till $0.4 på några dagar. Det stannade av efter att ha träffat motståndet på $0,4 precis som det var på väg att gå förbi det, och sedan dess upplevde priset en liten korrigering.

Ändå ligger XLM fortfarande ganska högt, med det aktuella priset på 0,3497 dollar och ett marknadsvärde på 7,7 miljarder dollar. Myntet är för närvarande den nionde största kryptovalutan, vars pris steg med 30% bara under de senaste 24 timmarna.

Nu, medan XLM kan vara lite under de veckovisa höjdpunkterna – och ganska långt borta från ATH på $0,9381 – har myntet fortfarande en utmärkt potential att fortsätta stiga och bryta motståndet på $0,4 under de kommande dagarna.

2) Cardano stiger med 100%

Nästa altcoin på listan är Cardano (ADA), som började växa den 3 januari. Sedan dess ökade myntet med cirka 100% och gick från 0,174 dollar till 0,35 dollar. Myntets marknadsvärde klättrade till över 10 miljarder dollar, medan ADA själv lyckades överträffa Bitcoin Cash och landa på den sjätte platsen på listan över de största kryptorna efter marknadsvärde.

Cardano har sett mer än anständig framgång 2020 när den lanserade sin Shelley-uppgradering. Det har dock ännu inte möjliggjort smarta kontrakt, och när det gör det – är utvecklare redo att börja producera DeFi-projekt, dApps och mer.

Detta kommer också att vara fördelaktigt för investerare, eftersom Cardano kommer att se mycket mer användning, användningsfall och i slutändan investeringar. Med efterfrågan på väg att växa är det inte förvånande att myntets pris också skjuter i höjden.

3) NXM blir den tredje bäst presterande

Slutligen finns det NXM, som har försökt växa så snart 2021 anlände. De första tre dagarna i år tvingades dock myntet att förbli nere, under motståndet på $26. Myntet försökte stiga förbi denna nivå tre gånger, och tre gånger sköts det omedelbart ner till dess stödnivå.

Efter den 3 januari gav dock kryptotjurkörningen NXM en chans att gå med och låna den nödvändiga styrkan. Myntet gjorde det och det lämnade snabbt det ihärdiga motståndet. Naturligtvis stötte det också på andra motstånd, varav några bröts och andra hindrade det från att gå längre upp.

Oavsett nådde myntet $36,8 tidigare idag, efter att ha ökat med över 65% de senaste dagarna. Bara de senaste 24 timmarna steg priset med 11%, vilket är en utmärkt prestanda. För närvarande har myntet ett marknadsvärde på 200,2 miljoner dollar, vilket placerar det på den 86:e platsen på listan över största kryptovalutorna efter marknadsvärde.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust