Prisanalys av Zilliqa, Algorand och Sushiswap

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on jan 25, 2021
  • Zilliqa, Algorand och Sushiswap fortsätter att handla på en tjurmarknad.
  • SushiSwap steg med mer än 15% i söndags.
  • Om priset på Bitcoin sjunker under 30 000 dollar kan det utsätta hela kryptomarknaden för press.

Kryptovalutamarknaden förblir i tjurzonen, och denna situation stöder också priset på Zilliqa, Algorand och Sushiswap. Bitcoin har funnit starkt stöd över $ 30000-nivån, men vissa analytiker varnar för att en korrigering kan vänta runt hörnet.

Zilliqa (ZIL) förblir på en tjurmarknad

Zilliqa är en skalbar och säker plattform för utvecklare som vill bygga decentraliserade applikationer. Zilliqas pris försvagades från 0,091 till under 0,060 dollar sedan början av januari och det nuvarande priset ligger runt 0,068.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Trots det förblir Zilliqa (ZIL) på en tjurmarknad, och för närvarande finns det ingen signal om att trenden är på väg att vända.

Datakälla: tradingview.com

De nuvarande motståndsnivåerna är 0,080 och 0,090 dollar, samtidigt som 0,060 och 0,050 dollar representerar de aktuella supportnivåerna. Om priset stiger över 0,080 dollar skulle det vara en signal att handla Zilliqa (ZIL), och då ligger vägen fri upp till 0,090 eller till och med 0,10 dollar.

Om priset å andra sidan sjunker under 0,050 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och förmodligen ett tecken på att trenden vänt.

Algorand (ALGO) har hittat ett starkt stöd över 0,50 dollar

Algorand sänker kostnaden för att delta i en blockchain-verksamhet, och den tekniska analysen visar att denna krypto kan bryta över motståndet vid 0,60 dollar igen. Tekniken bakom Algorand används inte tillräckligt under verkliga marknadsförhållanden, och på grund av detta finns det fortfarande osäkerhet kring projektet.

Datakälla: tradingview.com

Algorand (ALGO) har stigit från 0,22 till över 0,60 dollar sedan början av november och det nuvarande priset ligger runt 0,55 dollar. De kritiska supportnivåerna är 0,50 och 0,40 dollar, samtidigt som 0,60, 0,65 och 0,70 dollar representerar motståndsnivåerna.

Om priset stiger över 0,60 dollar skulle det vara en signal att köpa kryptovalutan, men om priset sjunker under 0,50 skulle det vara en tydligt säljsignal och ett tecken på att trenden vänder.

SushiSwap (SUSHI) steg med mer än 15% i söndags

SushiSwap (SUSHI) steg med mer än 15% i söndags, och det nuvarande priset ligger runt 8,3 dollar. SushiSwap kan lyfta ytterligare enligt den tekniska analysen, men det nuvarande ”risk/reward”-förhållandet är enligt min mening inte lockande för långsiktiga investerare.

Datakälla: tradingview.com

SushiSwap har tagit ett enormt kliv på kort tid och det finns inga tecken på att trenden är på väg att vända. De nuvarande motståndsnivåerna är 9 och 10 dollar, samtidigt som 7 och 6 dollar representerar de aktuella supportnivåerna.

Om priset stiger över 9 dollar skulle det vara en signal att handla SushiSwap, och nästa prismål kan då ligga runt 10 dollar. Om priset å andra sidan sjunker under 7 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och nästa mål kan då ligga kring 6 dollar.

Sammanfattning

Kryptovalutamarknaden förblir i en tjurzon, och denna situation stöder också priserna för Zilliqa, Algorand och Sushiswap. Altcoins är vanligtvis mer volatila än resten av marknaden på grund av deras begränsade marknadsvärden, men investerarna bör komma ihåg att priserna också kan sjunka de närmaste dagarna. Om priset på Bitcoin faller under stödet vid 30 000 dollar igen kan det innebära press på hela kryptovalutamarknaden.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust