SKALE blir det tredje projektet som integrerar Chainlink (LINK) på en vecka

Författad av: Ali Raza
januari 28, 2021
  • Chainlinks avancerade decentraliserade orakelteknologi har varit mycket eftertraktad inom kryptoindustrin.
  • Den senaste veckan har den integrerats av tre olika projekt – Warp Finance, Prophet Finance och SKALE.
  • Integrationerna har varit positiva för Chainlinks pris, som nyligen slog en ny ATH.

Chainlink (LINK) har nyligen integrerats i en rad andra blockchain-projekt. Hela tre olika projekt har genomfört integrationer bara de senaste sju dagarna. Detta har haft en stark inverkan på priset, som har nått en ny rekordnivå som följd.

Chainlink antogs av tre nya kryptoprojekt

De senaste dagarna tillkännagav tre olika projekt att de integererat Chainlinks teknik. Den första var Warp Finance, som uppgav att deras mål är att använda Chainlinks realtidsprisflöden för att förbättra sin säkerhet. Det är högsta prioritet för projektet, som nyligen drabbades av en flashlån-hackerattack där motsvarande 8 miljoner dollar stals.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Ett annat projekt var Prophet Finance, som avslöjade att de också planerar att använda Chainlinks teknik – särskilt dess verifierbara slumpmässiga funktion. Den så kallade VRF-funktionen kommer att användas för att driva projektets interna lotterisystem.

Det senaste projektet som integrerar Chainlinks teknik är SKALE Network, som också är intresserat av LINKs orakellösningar.

Hur kan SKALE att dra nytta av Chainlinks teknik?

Enligt ett blogginlägg syftar SKALE till att använda Chainlinks teknik för att säkerställa snabb och säker lansering av nya applikationer och andra produkter.

Företaget vill också använda Chainlinks prisflöden, vilket kommer att bidra till att dess data är pålitlig, korrekt och tillgänglig dygnet runt. Dessutom kommer prisflödena att gynna SKALE i en rad DeFi-implementeringsprojekt.

Men inte nog med det, eftersom projektet också syftar till att använda VRF-funktionen. VRF gör det möjligt att skapa blockchain-spellösningar som erbjuder ett rättvist urval för lotterier. Slutligen planerar SKALE också att använda Chainlinks Proof of Reserve för övervakning av backade reserver via kedjan. Projektet vill med andra ord utnyttja Chainlinks fulla potential, vilket gynnat LINKs pris. Myntet nådde nyligen 25,65 dollar, vilket är en ny rekordhöjd.