Pricanalys av kryptovalutorna Tezos, Waves och UMA

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on feb 21, 2021
  • Tezos, Waves, UMA fortsätter att handlas på en tjurmarknad.
  • Bitcoin fortsätter sin stigande trend och har nått ännu en ny rekordnivå.
  • Denna situation stöder också priset på Tezos, Waves och UMA.

Kryptovalutamarknaden gick starkt denna handelsvecka, och denna situation stöder också priserna på Tezos, Waves och UMA. Bitcoin fortsatte sin stigande trend och nådde en ny rekordnivå över 57 000 dollar, vilket innebar att kryptovalutan blev den sjätte mest värdefulla tillgången globalt sett till marknadsvärde.

Bitcoin har hittat starkt stöd över 50 000 dollar, och för närvarande tyder allt på att priset kan nå 60 000 mycket snart. Kryptovalutamarknaden fortsätter att attrahera institutionella handlare, men Federal Reserve Bank of Boston är fortfarande inte imponerad av den digitala tillgången.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Jag skulle misstänka, i framtiden, att ett antal centralbanker kommer att ha egna digitala valutor. När digitala valutor finns tillgängliga, bortsett från den underjordiska ekonomin, är det inte klart varför människor skulle använda Bitcoin,” säger Federal Reserve Bank of Bostons ordförande Eric Rosengren.

Eric Rosengren uppgav att Sverige och Kina är på väg att lansera sina egna digitala bankvalutor och att USA inte är långt efter.

Tezos (XTZ) har hittat starkt stöd över 4,50 dollar

Tezos är en öppen källkodsplattform för tillgångar och applikationer som är utformad för att ge säkerhet och kodkorrekthet. Tezos-priset har skjutit i höjden sedan början av januari, och för närvarande finns det inga tecken på att trenden är på väg att vända.

Datakälla: tradingview.com

Tezos (XTZ) pris steg från 1,8 till över 5,5 dollar på bara några veckor, och det nuvarande priset ligger runt 4,9 dollar. De kritiska supportnivåerna är 4,50 och 4,00 dollar, samtidigt som 5,50 och 6,00 dollar representerar motståndsnivåerna.

Om priset stiger över 5,50 dollar skulle det vara en signal att köpa Tezos, men om priset sjunker under 4,00 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och förmodligen ett tecken på att trenden vänt.

Waves (WAVES) förblir i en köpzon

Waves är en allomfattande gateway blockchain-plattform som låter dig handla valfritt tokenpar utan att genomföra en transaktion via en mellanvaluta. Det finns fortfarande en osäkerhetsnivå kring detta projekt, men detta kryptopris kan stiga ytterligare på den pågående tjurmarknaden.

Datakälla: tradingview.com

De nuvarande motståndsnivåerna är 14 och 15 dollar, samtidigt som 11, 10 och 9 dollar representerar de starka supportnivåerna. Om priset stiger över 14 dollar skulle det vara en signal att handla Waves (WAVES) och nästa prismål kan då ligga runt 15 dollar.

Om priset å andra sidan sjunker under 11 dollar, skulle det vara en tydlig säljsignal och nästa mål kan då ligga runt 10 dollar.

Uma (UMA) kan nå 30 dollar i februari

UMA-priset ligger för närvarande över 27 dollar, och den tekniska analysen visar att priset kan stiga över 30 dollar i februari. UMA är ett unikt DeFi-projekt med stor potential och grunderna för denna kryptovaluta förbättras kontinuerligt, men det finns fortfarande en viss osäkerhet kring projektet.

Datakälla: tradingview.com

Om priset stiger över 30 dollar skulle det vara en signal att köpa UMA, men om priset sjunker under 20 skulle det vara en tydlig säljsignal och ett tecken på att trenden vänder.

Sammanfattning

Kryptovalutamarknaden gick starkt denna handelsvecka, Bitcoin fortsätter sin kraftiga uppgång och nådde en ny rekordnivå över 57 000 dollar, och denna situation stöder också priserna på Tezos, Waves och UMA. Altcoins är vanligtvis mer volatila än resten av marknaden på grund av deras begränsade marknadsvärden, och handlare bör ha i åtanke att priserna snabbt kan falla från nuvarande nivåer.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust