Crypto.com Coin (CRO) upp 70% efter nyhet om token burn

By: Ilija Rankovic
Ilija Rankovic
Ilija är en handlare, analytiker, författare och konsult med bred erfarenhet inom finansbranschen. Han fokuserar på såväl traditionella marknader… read more.
on feb 23, 2021
  • Crypto.com Coin steg med 70% när teamet tillkännagav "historiens största burn."
  • Kryptovalutan följde marknaden ned efter att ha nått en topp på 0,273 dollar.
  • CRO:s första starka stödnivå ligger vid 0.199 dollar.

Crypto.com Coin såg en enorm prisökning efter att projektet förändrade sin CRO-staking och även meddelade en massiv token burn. Vad väntar härnäst och är det läge att köpa lite CRO nu?

Grundläggande analys: CRO redo att göra entré på topp 10-listan?

Crypto.com Coin har stått i rampljuset senaste tiden tack vare dess krypto-betalkorts enorma popularitet Med alla tilläggsfunktioner som deras kort erbjuder (staking, fri tillgång till Netflix, Amazon Prime, Spotify, etc.) och det nya sättet som användare kan få dessa kort, har det övergripande sentimentet kring Crypto.com Coin blivit ännu mer hausse. Dessutom, i samband med att kryptovalutan förbereder lanseringen av sitt mainnet i mars, tillkännagav Crypto.com Coin att 70 miljarder CRO-tokens kommer att brännas:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

CRO registrerade veckovinster på 153,64%, vilket överträffade både BTC:s veckovinst på 9,83% och ETH:s förlust med 5,11%. Crypto.com Coin är för närvarande den 16:e största kryptovalutan sett till marknadsvärde och har ett värde på 5,35 miljarder dollar.

I skrivande stund handlas CRO för 0,217 dollar, vilket motsvarar en prisökning på 260,49% jämfört med föregående månads värde.

CRO/USD teknisk analys: CRO backar nu efter en 70-procentig ökning som förde priset till 0,273 dollar

Crypto.com Coin (CRO) har haft en uppåtgående trend sedan början av februari och bröt så småningom över 0,15 dollar. Det senaste token burn-nyheten har dock skapat en tillströmning av köpkraft som drev priset upp till en ny rekordhöjd på 0,273 dollar.

CRO är för närvarande i retracement-läge och priset sjunker under 23,6% Fib-retracementnivå. Men kryptovalutan har starka stödnivåer, inte minst i form av 38,2% Fib retracement-nivån vid 0,199 dollar.

CRO/USD 12-hour chart
CRO/USD 12-timmarsgraf

CRO:s RSI på på 1-dygnsdiagrammet har handlats i det överköpta territoriet under en tid nu, med ett aktuellt värde på 73,19.

CRO/USD 1-hour chart
CRO/USD 1-timmasgraf

CRO:s 1-timmasgraf visar den massiva prishöjningen med samma (förhöjda) volym. Kryptovalutan går för närvarande tillbaka när den följer resten av marknaden ner. Men även om den sjönk under 23,6% Fib retracement-nivån vid 0,227 dollar kommer CRO snart att stöta på den rörliga 21-timmars EMA-supportnivån.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust