Nano (NANO) fortsätter handlas på en tjurmarknad. Här är nästa mål för köpare

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on mar 14, 2021
  • Nano (NANO) kan stiga ytterligare på den pågående tjurmarknaden.
  • Om priset stiger över motståndet vid 6 igen kan nästa prismål ligga runt 6,5 eller till och med 7 dollar.
  • Bitcoin fortsatte sin uppgång och nådde en ny rekordnivå över 61 700 dollar.

Kryptovalutamarknaden går starkt igår. T.ex. fortsatte Bitcoin sin uppgång och nådde en ny rekordnivå på över 61 700 dollar. Denna situation stöder också Nanos pris, och på bara några timmar steg priset från 4,9 till över 5,40 dollar.

Grundläggande analys: Den dagliga volymen fortsätter att öka för Nano (NANO)

Denna handelsvecka har varit mycket positiv för kryptovalutamarknaden. Ethereum, Bitcoin och Litecoin leder den här trenden, och för närvarande finns det ingen indikation på att den skulle vara på väg att vända. Den dagliga volymen för Nano (NANO) fortsätter att stiga, och priset på denna kryptovaluta kan stiga ytterligare på den pågående tjurmarknaden.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Nano representerar decentraliserade och säkra digitala pengar som förbinder sina användare med den globala ekonomin utan krångel eller avgifter. Nano-protokollet har en kryptovaluta med symbolen NANO som har stigit med mer än 500% sedan i januari.

Nano-nätverket använder ett lätt och effektivt konsensusprotokoll med minimal energianvändning. På så sätt minskar det föroreningar samtidigt som individer får så effektiva och tillgängliga digitala medel som möjligt.

Nano-nätverket är helt riskfritt oavsett om du köper varor i en butik eller gör betalningar online. Nano fortsätter att lägga till nya funktioner för sin community och i mars släppte de en ny version för både iOS och Android.

”Vi släppte just en ny version för både iOS och Android med ett antal mindre förbättringar och nya funktioner som vi tror att WeNano-communityn kommer att uppskatta. Spotägare kan aktivera visuell verifiering, vilket kräver ett foto eller en kort video för att verifiera att en användare besökte en Spot för att få en utbetalning,” rapporterade Nano på sin officiella webbplats.

Enligt analytiker har Nano en ljus framtid tack vare att de fortsätter att locka begåvade utvecklare som stöder nätverkets globala antagande.

Teknisk analys: 6 dollar representerar en stark motståndsnivå

Nano (NANO) har stigit från 1 till över 7 dollar som högst sedan början av januari 2021, och det nuvarande priset ligger runt 5,40 dollar.

Datakälla: tradingview.com

Huvudtrenden för denna kryptovaluta är fortfarande hausse, och för närvarande finns det ingen indikation på att trenden skulle vända. Om priset stiger över motståndet vid 6 dollar igen skulle det vara en signal att handla Nano (NANO) och nästa prismål kan då ligga runt 6,5 eller till och med 7 dollar.

Om priset å andra sidan sjunker under 4 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och möjligen ett tecken på att trenden viker nedåt.

Sammanfattning

Kryptovalutamarknaden gick starkt igår och denna situation stöder även priset på Nano. De tekniska indikatorerna ger fortfarande hausse signaler, vilket tyder på att NANO troligen kommer att fortsätta sin positiva trend. Nano erbjuder omedelbara betalningar utan krångel och utan avgifter – och myntet finns tillgängligt på många populära börser världen över. Den dagliga volymen för Nano (NANO) fortsätter att öka, och om priset stiger över motståndet vid 6 dollar igen kan nästa prismål ligga runt 6,5 eller till och med 7 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust