MicroWorkers implementerar ONTO Wallet för att erbjuda frilansare fler betalningsalternativ

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner glädje och… read more.
on mar 17, 2021
  • Genom integreringen kommer MicroWorkers användare att ha låga uttagskostnader på 2%.
  • Enligt MicroWorkers VD kommer detta drag att erbjuda plattformens användare större ekonomisk frihet.
  • Ontology har erbjuder också arbetstagarna ONT ID för att låta dem lagra och dela kontohistorik säkert.

Den populära marknadsplatsen för frilansare MicroWorkers (MW) har integrerat ONTO Wallet som det senaste ledet i sitt partnerskap med Ontology, som inleddes i februari förra året. Ontology avslöjade nyheten via ett blogginlägg den 9 mars och konstaterade att denna integration är en del av duons bredare mål att erbjuda frilansare ett extra betalningsalternativ utöver PayPal och Payoneer. Genom detta tillägg kommer plattformens användare snart att kunna skicka eller ta emot pengar i kryptovalutor.

Enligt blogginlägget erbjuder Ontology också MicroWorkers blockchain-stöd för att hantera plattformens ökande behov av artificiella intelligen (AI). Dessutom tillhandahåller Ontology ONT ID on-chain, så att plattformens användare kan lagra och dela sin kontohistorik på ett säkert sätt.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Enligt uppgift är den inledande pilotfasen av denna integration redan avslutad och har banat väg för att MicroWorkers snart kan erbjuda sina användare tillgång till de nya tjänsterna.

Ge frilansare mer ekonomisk frihet

MicroWorkers användare kommer att kunna använda sin digitala ONT-plånbok för att ta ut Binance USD (BUSD), som sedan lätt kan omvandlas till en mängd fiat- och kryptovalutor. Utöver extra bekvämlighet kommer plattformens användare också att se uttagspriserna minska, eftersom plånboken endast tar ut 2%.

Därtill vill de två företagen uppmuntra användarna att använda den nya tjänsten genom att eliminera kortöppningsavgifter och erbjuda dem kryptobelöningar. Slutligen kan användarna enkelt skapa ett intyg på ONTO när de letar efter relaterade jobb.

Enligt Nhatvi Nguyen, VD för MicroWorkers, kommer ONTO-plånbokintegrationen att erbjuda MicroWorkers användare en ny nivå av ekonomisk frihet. Han slog också fast att blockchain-identitetsfunktionen är ett betydelsefullt tillskott och att företaget arbetar med att implementera växande tekniker för att förbättra den övergripande upplevelsen för sina användare över hela världen.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust