Upp eller ner? Prisanalys av Waves (WAVES) i mars

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on mar 19, 2021
  • Waves har utökat sin korrigering från myntets rekordnivåer.
  • För närvarande finns det ändå ingen risk för en björnmarknad.
  • Om priset stiger över 11 dollar igen kan nästa prismål ligga runt 12 eller till och med 14 dollar.

Waves (WAVES) har gått från 4,9 till över 14 dollar som högst sedan årsskiftet och det nuvarande priset ligger runt 10 dollar. Denna kryptovalutas trend förblir hausse, men om priset sjunker under 8 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och möjligen ett tecken på att trenden är på väg att vända.

Grundläggande analys: Waves försöker göra öppen finansiering attraktiv för vanliga användare

Waves (WAVES) har utökat sin korrigering från rekordnivåerna som registrerades under den tredje veckan i februari, men det finns ändå ingen risk för en björnmarknad för tillfället. Waves är en heltäckande gateway-blockchain-plattform med utvecklarvänlig infrastruktur.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Denna blockchain-plattform låter utvecklare skapa dApp och är tänkt att erbjuda en testplats för innovation. Plattformens native token heter WAVES och enligt analytiker har denna kryptovaluta stor potential.

Waves-plattformen har sammanlagt 103 miljoner tokens tillgängliga i cirkulation som kan handlas på många börser. Waves-plånböcker möjliggör snabb och säker åtkomst till ett brett utbud av kryptovalutor samtidigt som du kan handla valfritt tokenpar utan att genomföra en transaktion via en mellanvaluta.

För fem år sedan, när Waves skapades, var decentraliserad ekonomi (DeFi) fortfarande i sin linda, men Waves spelar en viktig roll i denna sektor idag.

”Baserat på Waves blockchain med låga avgifter och hög transaktionshastighet, har ekosystemets DeFi-produkter och -projekt tillgång till nya användare, medan andra kedjor, inklusive Ethereum, stöter på ett farthinder på grund av enorma avgifter och genomströmningsproblem. Vi är övertygade om att DeFi-appar är på väg att öka massanvändningen av blockchain-lösningar, och vi gör allt för att göra öppen finansiering attraktiv för vanliga användare varje dag,” konstaterar Waves på sin officiella webbplats.

Med mer än 300 noder över hela världen är denna plattform säker, och det är värt att nämna att inte en enda DeFi-applikation i Waves-ekosystemet har hackats hittills.

Teknisk analys: 8 dollar representerar en stark supportnivå

Datakälla: tradingview.com

Waves (WAVES) har utökat sin korrigering från rekordhöjderna, men om priset stiger över 11 dollar igen skulle det vara en signal att köpa Waves (WAVES).

Nästa prismål kan då ligga runt 12 eller till och med 14 dollar. Men ändå, om priset sjunker under 8 dollar, skulle det vara en kraftig säljsignal och förmodligen ett tecken på att trenden är på väg att vända.

Sammanfattning

Waves är en allomfattande gateway-blockchain-plattform med ett mål att göra öppen finansiering attraktiv för vanliga användare. Waves (WAVES) har gått från 4,9 till över 14 dollar som högst sedan årsskiftet och det nuvarande priset ligger runt 10 dollar. Om priset stiger över 11 dollar igen kan nästa prismål ligga runt 12 dollar, men om priset faller under stödnivån vid 8 dollar skulle det förmodligen vara ett tecken på att trenden vänder.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust