Upp eller ner? Prisprognos för Chainlink (LINK) i april

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on mar 27, 2021
  • Grayscale inkluderar nu Chainlink på sin långa lista över tillgångar.
  • Detta gör Chainlink till den första DeFi-token som listas på Grayscale.
  • Om priset stiger över 30 dollar igen kan nästa prismål ligga runt 32,5 eller till och med 35 dollar.

Priset på Chainlink (LINK) har stigit från 11,10 till över 36 dollar som högst sedan början av januari 2021 och det nuvarande priset ligger runt 27 dollar. Huvudtrenden för denna kryptovaluta är fortsatt hausse och för tillfället finns det ingen risk för att trenden ska vända.

Grundläggande analys: Grayscale inkluderar Chainlink bland sina tillgångar

ChainLink är ett decentraliserat orakelnätverk som tillhandahåller verklig data till smarta kontrakt på blockchain. Priset på Chainlink (LINK) har rusat upp sedan början av januari och enligt vissa prognoser kan priset öka ytterligare på den pågående tjurmarknaden.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Kryptovalutamarknaden fortsätter att locka institutionella investerare. Morgan Stanley har blivit den första stora amerikanska banken som erbjuder tillgång till Bitcoin-fonder, vilket är positiva nyheter för alla kryptor.

Chainlink är en av de DeFi-tokens som fortsätter att locka intresse från investerare och Grayscale, världens största kryptoinvesteringsplattform, la nyligen till Chainlink bland sina tillgångar. Grayscale Investment Trust har blivit ett viktigt investeringscentrum för institutionella investerare, medan Grayscale LINK Trust kommer att finnas tillgängligt för investerare på plattformen.

Detta gör Chainlink till den första DeFi-token som listas på Grayscale, som för tillfället har 43 miljarder dollar i tillgångar under förvaltning.

”DeFi-tokens kan nå ett marknadsvärde på 1 biljon dollar under de närmaste tio åren när intresset för DeFi-tokens och särskilt Chainlinks teknik utvecklas. Det finns för närvarande 1,5 miljoner dollar i LINK under förvaltning av Grayscale och med det växande intresset för denna token kan fonden växa mycket snabbt och öka Grayscales totala tillgångar under förvaltning på nolltid,” säger analytikern Timothy Peterson.

Teknisk analys: 30 dollar representerar en stark motståndsnivå

Datakälla: tradingview.com

Chainlink (LINK) har utökat sin korrigering från de rekordhöjder som registrerades under den tredje veckan i februari, men om priset stiger över motståndet vid 30 dollar igen skulle det vara en signal att köpa Chainlink (LINK).

Nästa prismål kan då ligga runt 32,5 eller till och med 35 dollar. Men om priset faller under stödet vid 25 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och öppna för ett fortsatt fall ned till 20 dollar.

Sammanfattning

Chainlink är en av DeFi-tokens som fortsätter att locka intresse från investerare och Grayscale, världens största kryptoinvesteringsplattform, inkluderade nyligen Chainlink bland sina tillgångar. Chainlink (LINK) har utökat sin korrigering från de rekordnivåer som registrerades i februari, men trots detta förblir LINK på en tjurmarknad och kan stiga ytterligare i april.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust