Läge att investera när Vonage Holdings fallit med 3,9% i år?

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on apr 10, 2021
  • Vonage Holdings aktier har försvagats med 3,9% sedan början av januari 2021.
  • Morgan Stanley behåller en "lika vikt"-ranking för Vonage Holdings med ett kursmål på 13 dollar.
  • JP Morgan rapporterade att de fortfarande väntar på affärsförbättringar.

Aktierna i Vonage Holdings (NASDAQ: VG) har försvagats med 3,9% sedan början av januari 2021 och den aktuella aktiekursen ligger runt 12,3 dollar. Morgan Stanley upprätthåller en ”lika vikt”-ranking för Vonage Holdings med ett prismål på 13 dollar, medan JP Morgan rapporterade att de fortfarande väntar på förbättringar av verksamheten.

Grundläggande analys: Morgan Stanley behåller en ”lika vikt”-ranking för Vonage Holdings med ett kursmål på 13 dollar

Vonage Holdings Corp grundades 2001 som en leverantör av telekommunikationstjänster för bostäder men idag fungerar de som en molnkommunikationsleverantör. Vonage Holdings aktier är fortfarande under press efter att analytiker uppgett att det kan ta flera kvartal för att förbättra verksamheten.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Vonage rapporterade sina Q4-resultat i februari. De totala intäkterna hade ökat med 4,3% På årsbasis till 323 miljoner dollar medan Q4 GAAP EPS låg på -0,06 dollar. De totala intäkterna hade ökat mer än väntat men enligt vissa analytiker är det fortfarande inte tillräckligt, medan justerad EBITDA var 48 miljoner dollar.

”Vi förblir väl positionerade med global skala och en mångsidig kundgrupp över hela världen inom flera branscher inklusive hälso- och sjukvård, utbildning, spel, sociala och virtuella evenemang, vilket ger en bred balanserad tillväxtbana. 2021 blir ett år av genomförande och målinriktad tillväxt när vi ytterligare investerar i vår produktutveckling och en skräddarsydd go-to-market så att vi kan förse våra kunder med de kommunikationslösningar som bäst passar deras behov och vinna en oproportionerlig andel av marknaden,” säger Rory Read, VD för Vonage.

JP Morgan nedgraderade Vonage Holdings från ”buy” till ”hold” förra månaden och tilldelade ett prismål på 13,5 dollar. JP Morgan rapporterade att det fortfarande väntar på förbättringar av verksamheten.

Morgan Stanley upprätthåller en ”lika vikt”-ranking för Vonage Holdings med ett kursmål på 13 dollar. Den här aktien är fortfarande riskabelt, Vonage har en relativt stor skuld på 506 miljoner dollar och kanske är det inte rätt tillfälla att investera i aktier i detta företag just nu.

Teknisk analys: Vonage Holdings aktier fortsätter att handla över stödnivån vid 12 dollar

Datakälla: tradingview.com

Vonage Holdings aktier handlas för närvarande över stödnivån vid 12 dollar och om priset stiger över 13 dollar igen skulle det vara en signal att handla med aktierna, och nästa mål kan då ligga runt 14 dollar. Om priset å andra sidan faller under stödnivån vid 11 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och nästa mål kan då ligga runt 10 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust