VeChain (VET) förlängde sin korrigering från rekordhöjderna. Här är nästa mål

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on apr 24, 2021
  • Priset på VeChain (VET) föll under 0,13 dollar i fredags innan det studsade tillbaka.
  • Om priset faller under stödet vid 0,15 dollar igen så skulle det vara en stark säljsignal.
  • Om priset stiger över 0,25 kan nästa prismål ligga runt 0,27 eller till och med 0,30 dollar.

Kryptovalutamarknaden tappar i värde denna handelsvecka. Bitcoin handlas runt stödet vid 50 000 dollar och för närvarande tyder allt på att priset kan falla ännu mer. VeChain (VET) föll under 0,13 dollar i fredags, men den huvudsakliga trenden för denna kryptovaluta är fortfarande hausse.

Grundläggande analys: Salesforces integration kan bidra till att öka VET-användandet exponentiellt

VeChain är en blockchain-plattform utformad för att förbättra leveranskedjor och affärsprocesser. Vechain kan spåra enorma mängder data genom ett affärsekosystem och har lyckats undvika problem med försenad dataöverföring.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

VeChain hämtar sitt värde från aktiviteterna som skapats av medlemmar och erbjuder de bästa funktionerna från både DeFi- och CeFi-sektorerna. Likviditeten för detta mynt har ökat dramatiskt och priset på Vechain (VET) steg över 0,27 dollar i april.

Salesforces beslut att testa VeChain-blockkedjan skickade denna kryptovaluta till rekordhöjder och VeChains VD konstaterade att Salesforces integration kunde bidra till att öka VET-användningen exponentiellt.

”Salesforce har börjat göra de första testerna på VeChainThor public blockchain. Med tanke på deras expertis och branschkunskap inom olika områden kan de bygga tusentals applikationer i framtiden ovanpå VeChainThor public blockchain,” säger Sunny Lu, VD på VeChain.

Under perioden november 2020 till januari 2021 tillkännagav VeChain ett partnerskap med Grant Thornton Cypern och Blockchain för Trade & Connectivity Network. VeChain kommer att ge tekniskt och infrastrukturellt stöd för dessa organisationer, och en positiv nyhet är att VeChain fick världens första 5-stjärniga Blockchain-servicecertifikat baserat på sin premiumteknologi.

Kryptovalutamarknaden tappade i värde denna fredag, priset på VeChain kan försvagas ännu mer under de kommande veckorna och kanske är det inte det bästa tillfället att investera i denna kryptovaluta just nu.

Teknisk analys: För närvarande finns det ingen risk för en björnmarknad

VeChain har fortsatt sin korrigering från rekordhöjderna över 0,27 dollar som registrerad den 17 april, men för närvarande finns det ingen risk för en björnmarknad. Det är också värt att nämna att priset på VeChain är korrelerat med priset på Bitcoin och investerare i denna kryptovaluta bör också ha Bitcoin på sin ”bevakningslista”.

Datakälla: tradingview.com

VeChain (VET) handlas för närvarande runt 0,20 dollar, men om priset stiger över motståndet vid 0,25 dollar igen så skulle det vara en signal att köpa VeChain (VET). Nästa prismål kan då ligga runt 0,27 eller till och med 0,30 dollar. Om priset däremot faller under stödet vid 0,15 dollar igen så skulle det vara en stark säljsignal.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust