Tezos (XTZ) fortsätter korrigeringen från rekordhöjderna. Här är nästa mål

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on apr 28, 2021
  • Ethereum-tokens kommer att finnas tillgängliga på Tezos tack vare Bender Labs.
  • Om priset stiger över motståndet vid 6 dollar igen kan nästa prismål ligga runt 6,5 eller till och med 7.
  • Om priset faller under stödet vid 4 dollar så skulle det vara en stark säljsignal.

Tezos (XTZ) har stigit från 4,7 till över 7,5 dollar som högst i april och det aktuella priset ligger runt 5,20 dollar.

Grundläggande analys: Ethereum-tokens kommer att finnas tillgängliga på Tezos

Tezos är en plattform med öppen källkod för tillgångar och applikationer som är utformad för att erbjuda säkerhet och kodkorrekthet. Denna plattform stöds av en global grupp av validerare, forskare och utvecklare och för att engagera dig i plattformen bör du använda Tezos-tokens.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Tezos har framgångsrikt implementerat sin Delphi-uppgradering och dess modulära arkitektur öppnar för nya tekniska innovationer utan att offra samhällets konsensus. Tezos låter utvecklare distribuera mer komplexa applikationer och en positiv nyhet är att Ethereum-tokens nu kommer att finnas tillgängliga på Tezos, tack vare ett nytt initiativ från Bender Labs.

”ERC-20 och ERC-721-tokens från Ethereum blockchain kan nu överföras till Tezos blockchain som FA2-tokens. Vi bygger en självdrivande bank för ett öppet finansiellt system eftersom vi anser att finansmarknaderna ska vara öppna, ostoppbar och förlita sig främst på kodrader snarare än mellanhänder,” sa Bender Labs VD Hugo Renaudin.

Renaudin konstaterade också att när man kombinerar säkerhet för smarta kontrakt, långsiktig uppgradering och minskade gaskostnader så är Tezos mogen för DeFi-utveckling. Nuvarande DeFi-ekosystem har höga gasavgifter och Tezos har blivit betydligt mer attraktivt för DeFi-applikationer tack vare dramatiskt minskade gaskostnader.

I februari meddelade Grayscale Investments att de har Tezos (XTZ) på sin investeringslista och likviditeten för detta mynt har ökat dramatiskt sedan dess.

Tezos (XTZ) har utökat sin korrigering från rekordhöjderna som registrerade under den tredje veckan i april och tekniskt sett kan priset på denna kryptovaluta falla ytterligare de kommande dagarna. Kryptovalutamarknaden har gått starkt denna handelsvecka och Bitcoin har stabiliserats över 54 000 dollar, men investerare bör ha i åtanke att risken för ytterligare en nedgång fortfarande inte är över.

Om Bitcoin går in i en korrigeringsfas så kommer det att påverka även Tezos negativt, och om du bestämmer dig för att handla Tezos (XTZ) i maj bör du alltid använda en ”stop-loss”-order eftersom risken är fortsatt hög.

Teknisk analys: Tezos utökade sin korrigering från rekordhöjderna

Tezos-priset förlängde sin korrigering från rekordhöjderna över 7,50 dollar som registrerad den 17 april och risken för ytterligare ett prisfall är fortfarande inte över.

Datakälla: tradingview.com

Tezos (XTZ) handlas för närvarande runt 5,20 dollar, men om priset stiger över motståndet vid 6 dollar igen så skulle det vara en signal att köpa Tezos (XTZ). Nästa prismål kan då ligga runt 6,5 eller till och med 7 dollar. Om priset däremot faller under stödet vid 4 dollar så skulle det vara en stark säljsignal.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust