Vilket pris kommer DOGE att nå? Når Dogecoin 100 dollar?

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och har som… read more.
on maj 4, 2021
  • Dogecoin nådde en ny rekordnivå på nästan 0,60 dollar.
  • Vilket pris når Dogecoin?
  • Vi listar de bästa ställena att köpa Dogecoin.

Om du inte redan har hört så nådde Dogecoin idag en ny rekordnivå på nästan 0,60 dollar. Det har fått kryptoinvesterare runt om i världen att ställa samma fråga: ”Vilket pris kommer Dogecoin att nå?”

Kommer Dogecoin att nå 1 dollar? Kommer Dogecoin att nå 2 dollar? Kommer Dogecoin att nå 1 000 dollar? I den här artikeln vill vi ge dig en uppfattning om hur hög DOGE kan nå genom att undersöka några viktiga Dogecoin-prismål.

Var kan jag köpa Dogecoin – de bästa ställena att investera i DOGE

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Om du är intresserad av att investera i DOGE bör din prioritet vara att hitta en pålitlig mäklare med låga avgifter. Tack och lov, för att spara lite tid har vårt team av experter arbetat hårt med att testa många plattformar. De följande alternativ är vårt teams rekommenderad plattformar för att köpa Dogecoin.

1.) eToro

Efter att ha lagt till Dogecoin bland de mynt som stöds igår har eToro snabbt blivit en av de bästa mäklarna att köpa Dogecoin. Om du är redo att investera i DOGE kan det vara ett smart steg att registrera dig på eToro.

Registrera dig här>

2.) Skilling

Skilling är en av de bästa platserna att köpa Dogecoin. Plattformens tydliga gränssnitt och de olika funktionerna som erbjuds gör det till ett starkt DOGE-investeringsalternativ.

Registrera dig här>

3.) Plus500

Om du letar efter en pålitlig CFD-mäklare med låga avgifter och mängder av mynt kan Plus500 vara något för dig. Det är en av de bästa plattformarna att investera i Dogecoin tack vare dess tillförlitlighet och användarvänlighet.

Registrera dig här>

Vilket pris kommer Dogecoin att nå?

Det här är en fråga som får de flesta värdeinvesterare att klia sig i huvudet. Att erbjuda en pålitlig prognos för det framtida priset för en meme-krypto som Dogecoin är inte det enklaste.

Men det betyder inte att vi inte kan titta på fakta och dra några slutsatser. Innan vi gräver djupare är det viktigt att du förstår de främsta drivkrafterna bakom Dogecoins värde.

Den första drivkraften är Dogecoins grundläggande värde som ett utbytesmedel, och det har en del. Det beror på att dess blocktid på 1 minut är betydligt kortare än både Bitcoins och Ethereums, och det behandlar till och med transaktioner snabbare än Litecoin. För en meme-krypto som historiskt sett använts för att ge dricks till innehållsskapare är detta ganska imponerande.

Sedan kommer vi till den andra viktiga drivkraften bakom Dogecoins värde – marknadssentiment. Det är ingen hemlighet att Teslas VD, Elon Musk, är en stor beundrare av DOGE. Hans inflytande bör inte underskattas och varje gång han har twittrat om Dogecoin har en ny prisbarriär krossats.

Dessutom är det allmänna sentimentet runt kryptovaluta otroligt hausse. Dogecoin har sett stora handelsvolymer de senaste dagarna och har figurerat flitigt i rubrikerna i vanliga medier. Det är delvis därför som en av Europas största mäklare, eToro, började stödja myntet.

Nu när vi har förklarat de viktigaste faktorerna bakom DOGEs prisutveckling, låt oss titta på några Dogecoin-prismål.

Prismål för Dogecoin

Kommer Dogecoin att nå 1 dollar?

Så når Dogecoin 1 dollar? Tja, Musk ska besöka Saturday Night Live den 8 maj, och han har antytt att han kommer att diskutera Dogecoin i någon form. Om så är fallet skulle vi verkligen inte bli förvånade om Dogecoin når 1 dollar – så stort är miljardärmogulens inflytande.

Den kortsiktiga drivkraften bakom DOGE är tydlig, så om du vill investera i Dogecoin kan det vara ett bra tillfälle just nu.

Kommer Dogecoin att nå 2 dollar?

Detta skulle vara nästa milstolpe för myntet. Om Dogecoin lyckas ånga förbi 1 dollar så kommer det att ha skapat ett ordentligt momentum och att nå 2 dollar skulle då inte vara omöjligt. 1 dollar skulle vara ett så stort ögonblick för Dogecoin att vi kan föreställa oss att sentimentet skulle bli våldsamt positivt.

Om Dogecoin når 2 dollar så kommer investerare som satsar nu att tjäna nästan fyra gånger pengarna, vilket gör detta till ett värdeförslag som är svårt att ignorera.

Kommer Dogecoin att nå 10 dollar?

Det är här saker och ting börjar bli lite mer långsökta, men inte omöjliga. Om Dogecoin ska ska kunna nå 10 dollar måste myntet uppvisa något som det ännu inte har gjort, nämligen konsistens. Även om drastiska prisökningar innebär goda handelsmöjligheter är det osannolikt att det leder till långsiktig tillväxt.

För att Dogecoin ska kunna nå ett massivt marknadsvärde, som skulle göra det till en av världens mest värdefulla kryptor, skulle det behöva locka långsiktiga investerare och hållbart bygga värde över en längre tid. Projektets komiska karaktär kan få många att tvivla på att det kommer ske, även om dess senaste popularitet inte är något att skratta åt.

Kommer Dogecoin att nå 100 dollar?

Om Dogecoin når 100 dollar skulle det obegränsade antalet mynt i cirkulation (för närvarande 130 miljarder mynt) göra det till den mest värdefulla krypton i världen sett till marknadsvärde. Det skulle vara ett transformerande ögonblick för krypto, även om vissa inte är övertygade om att en skämtvaluta i ledarposition skulle vara bra för branschen.

Även om denna typ av riktkurs är osannolik så fungerar de explosionsartade prisökningarna för Bitcoin och Ethereum som bevis för att allt kan hända i kryptovärlden.

Reaktioner i sociala medier

För mer information om Dogecoin och andra kryptovalutor kan du kolla in våra senaste kryptonyheter på Invezz.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust