Cardano (ADA) steg till rekordhöjder igår. Här är nästa mål

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han älskar att… read more.
on maj 8, 2021
  • Occam och Bondly tillkännagav ett partnerskap för att föra NFT:er och DeFi till Cardano.
  • Cardano (ADA) steg över 1,74 dollar i fredags.
  • 1,4 dollar representerar en stark stödnivå.

Cardano (ADA) har stigit från 0,18 över 1,74 dollar som högst sedan början av året och det nuvarande priset ligger runt 1,60 dollar. Kryptovalutamarknaden fortsätter att handla i en tjurzon och Bitcoin har stabiliserat sig över 58 000 dollar, vilket indikerar att priset kan bryta över motståndet vid 60 000 dollar igen.

Grundläggande analys: Occam och Bondly tillkännagav ett partnerskap för att föra NFT:er och DeFi till Cardano

Cardano är en plattform med helt öppen källkod med fokus på identitet, värde och styrning. Cardano finns kopplat till olika betalningsprogram och har sin egen kryptovaluta som kallas ADA.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Likviditeten för detta mynt har ökat dramatiskt och priset på Cardano (ADA) steg över 1,74 dollar i fredags. Nyheten om att Occam och Bondly inleder ett strategiskt partnerskap för att föra NFT:er och DeFi till Cardano påverkade myntets pris positivt.

Occam och Bondly kommer att utforska utvecklingssynergier inom den växande NFT-marknaden för Cardano och försöka göra DeFi mer tillgängligt för vardagliga användare.

”Bondly har framträtt som en NFT-ledare och vi anser att vårt partnerskap, och i förlängning Cardano-ekosystemet, är en perfekt matchning. Tillsammans kommer vi att sträva efter möjligheter att inkubera NFT-startups och föra projekt av hög kvalitet över vår respektive lanseringsplattans infrastruktur,” säger Mark Berger, ordförande för Occam Association.

I april rapporterades att Cardano inledde ett samarbete med den etiopiska regeringen för att modernisera landets utbildningssystem. Cardano är för närvarande den 7:e största kryptovalutan med ett marknadsvärde på över 50 miljarder dollar.

Priset på denna kryptovaluta kan absolut bryta över motståndet vid 2 dollar på den pågående tjurmarknaden, men om du bestämmer dig för att handla Cardano (ADA) de närmaste dagarna så bör du ändå använda en ”stop-loss”-order eftersom risken är mycket hög.

Teknisk analys: 1,4 dollar representerar en stark supportnivå

Denna kryptovaluta har tagit stora steg på kort tid och om du bestämmer dig för att köpa Cardano (ADA) i maj bör du vara medveten om att priset också kan falla från de nuvarande nivåerna.

Datakälla: tradingview.com

De kritiska stödnivåerna är 1,4, 1,2 och 1 dollar, samtidigt som 1,8 och 2 dollar representerar de viktiga motståndsnivåerna. Om priset stiger över 1,8 dollar skulle det vara en signal att handla med Cardano (ADA) och nästa prismål kan då ligga runt 2 dollar.

Om priset å andra sidan sjunker under 1,40 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal och då ligger vägen fri ned till stödet vid 1,2 eller till och med 1 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust