Prisanalys av Dogecoin, Bitcoin Cash och EOS

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on maj 20, 2021
  • Kryptovalutamarknaden är fortfarande under press.
  • Risken för ytterligare prisfall är fortfarande inte över.
  • Om Bitcoin faller under stödet vid 30 000 dollar skulle det skapa stor press på kryptovalutamarknaden.

Kryptovalutamarknaden är fortfarande under press, priset på Bitcoin föll under stödet vid 31 000 dollar igår och risken för ytterligare prisfall är fortfarande inte över. Bank of China tillkännagav att digitala tokens inte får användas som betalningsmedel och detta tillkännagivande skapade en försäljning.

Elon Musk sa också att Tesla slutar att acceptera Bitcoin som en betalningsmetod på grund av kryptovalutans inverkan på miljön. kryptovalutaanalytiker Carter Worth sa på CNBC att Bitcoin snart kan falla under stödet vid 30 000 dollar. Kryptomarknaden har tappat miljarder i värde på bara några timmar, och tusentals handlare som verkar på kryptoterminsmarknaden likviderades idag.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Oron bland investerare och handlare är att vi kanske håller på att se en ny kryptovinter, och det kan ta lång tid för Bitcoin-priset att se någon återhämtning eftersom tjurcykeln kan vara över,” säger Naeem Aslam, marknadschef på AvaTrade.

Denna situation påverkar också priset på Dogecoin DOGE/USD, Bitcoin Cash BCH/USD och EOS EOS/USD, och förmodligen är det inte det bästa tillfället att investera på kryptovalutamarknaden. Om priset på Bitcoin faller under stödnivån vid 30 000 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal och detta skulle skapa ytterligare tryck på hela kryptovalutamarknaden.

Dogecoin (DOGE) handlas under 0,40-nivån igen

Dogecoin (DOGE) föll från 0,74 till 0,20 dollar som lägst på bara två veckor, och det nuvarande priset ligger runt 0,39 dollar.

Datakälla: tradingview.com

Om priset sjunker under stödet vid 0,30 dollar igen skulle det vara en säljsignal och nästa mål kan då ligga runt 0,20 dollar. Risken för ytterligare prisfall är förmodligen inte över, men om priset stiger över 0,50 så öppnar det för en prisökning till 0,60 dollar.

Bitcoin Cash (BCH) har gått in på en björnmarknad

Bitcoin Cash har försvagats från 1 643 till under 500 dollar som lägst sedan den 12 maj, och det nuvarande priset ligger runt 794 dollar. De kritiska stödnivåerna är 600 och 500 dollar, samtidigt som 900 och 1 000 dollar representerar de aktuella motståndsnivåerna.

Datakälla: tradingview.com

Det finns några uppenbara risker vad gäller att köpa Bitcoin Cash (BCH) i maj, och om priset sjunker under 600 dollar kommer det troligen att falla hela vägen ned till stödet vid 500 dollar igen.

EOS har kollapsat från de senaste topparna

EOS har kollapsat från de senaste höjderna som registrerades under andra veckan i maj och tekniskt sett kan priset på denna kryptovaluta sjunka ytterligare under de kommande dagarna.

Datakälla: tradingview.com

Om priset faller under stödet vid 5 dollar igen skulle det vara en tydlig säljsignal, och nästa mål kan då ligga runt 4 eller till och med 3 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust