Var kan jag köpa PAWGcoin? Enorm tillväxt för OnlyFans-rivalen?

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jun 14, 2021
Updated: jun 15, 2021
  • PAWGcoin är en av månadens hetaste kryptovalutor.
  • Få reda på vilka de bästa plattformarna är för att köpa PAWGcoin.
  • Vilka framtida investeringsmöjligheter har projektet?

Ett kryptovalutaprojekt som vi bedömer kan växa betydligt de kommande månaderna är PAWGcoin. Denna lovande altcoin har ett stort grundläggande värde och en robust färdplan. Plus att stora partners nu inlett samarbeten med plattformen.

I den här artikeln förklarar vi varför kryptovalutan anses ha stort värde, berättar vad syftet är, kikar på de framtida investeringsutsikterna för projektet och de bästa ställena att köpa PAWGcoin idag.

Hur och var man kan köpa PAWGcoin online

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Om du letar efter de bästa plattformarna för att köpa PAWG-krypto så behöver du inte leta längre än till alternativen nedan. Även om många kryptoinvesterare använder decentraliserade börser (DEX) för att köpa sina mynt, känner vi att en pålitlig kryptovalutamäklare med låga avgifter erbjuder den bästa övergripande upplevelsen för kryptoinvesterare.

Här är våra två bästa val för att köpa PAWG-tokens:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är PAWGcoin?

PAWGcoin är ett nytt kryptovalutaprojekt med mål att utveckla en blockchain-baserad rival till OnlyFans, en prenumerationsbaserad plattform som gör det möjligt för användare att tjäna pengar på sitt innehåll från ”fans”.

Ska jag köpa PAWGcoin?

Det finns mycket som lockar med PAWGcoin. Låt oss börja med den övergripande bilden – det finns gott om inneboende värde i en OnlyFans-liknande plattform, vilket framgår av plattformens meteoriska framgång. Sedan den grundades 2016 av den brittiska teknikentreprenören och investeraren Timothy Stokely har webbplatsen nu samlat 30 miljoner registrerade användare och 450 000 innehållsskapare. Så, hur positionerar PAWGcoin sig för att kunna utmana?

Först och främst är den tekniska risken för att reproducera en plattform som OnlyFans mycket låg eftersom det redan finns många öppna källkodsbaser. På marknadsföringssidan har man redan ingått fem stora partnerskap med kändisar, var och en med miljontals följare, och fler samarbeten kommer inom kort.

Utvecklingsteamet låter mycket självsäkra i sitt tillkännagivande och de hävdar att de är en grupp mycket inflytelserika människor, även om detta ännu inte har bevisats. Den största risken med projektet ligger just hos dessa individer och eventuella tvister mellan medgrundarna, även om resten av plattformen verkar lovande.

Prisprognos för PAWGcoin

Det är svårt att ange ett PAWG-prismål eftersom det är svårt att beräkna det grundläggande värdet av något som i detta tidiga skede främst är ett koncept. På kort sikt verkar dock en femfaldig prisökning vara helt möjlig. Hur den långsiktiga bilden för PAWGcoin ser ut återstår att se.

Reaktioner på $PAWG i sociala medier

https://twitter.com/TheLondonCrypto/status/1404152421992079361

För mer information om PAWG och andra heta kryptovalutor, se till att du följer våra kryptonyheter.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust