De bästa plattformarna att köpa Sanshu Inu coin online – nästa Dogecoin?

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jun 17, 2021
  • Sanshu Inu coin är ett lovande kryptovalutaprojekt.
  • Få reda på var du kan köpa SANSHU-mynt online.
  • Är Sanshu Inu bättre än Shiba Inu eller Dogecoin?

Sanshu Inu coin (SANSHU) har varit en av de mest omsusade kryptokurvorna denna vecka. Efter den imponerande prisökningen för kryptovalutor på temat Shiba Inu, som Dogecoin och Shiba Inu coin, kan SANSHU vara nästa altcoin som ökar i värde?

I den här artikeln går vi igenom kryptons värdeproposition, kikar på dess ursprung, projektets centrala syfte och dess framtidsutsikter. Dessutom, för att du ska kunna investera i Sanshu Inu snabbt och prisvärt, har vi listat de två bästa ställena att köpa SANSHU-mynt nedan. Skrolla bara ner för att komma igång.

Hur och var man kan köpa Sanshu Inu coin online

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

För att investera i SANSHU-krypto eller andra mynt rekommenderar vi att du registrerar dig hos en pålitlig kryptomäklare. Du kan sedan sätta in pengar på ditt konto och köpa mynt enkelt.

Vissa kryptoinvesterare föredrar att köpa sina altcoins genom en decentraliserat börs (DEX), även om vårt team av analytiker anser att de låga avgifterna och höga kvaliteten som erbjuds av kryptomäklare gör dem till det bästa valet i de flesta scenarier. Våra toppval är följande:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är Sanshu Inu coin?

Sanshu Inu är ett kryptovalutaprojekt som lanserades i maj i år. Mer specifikt är det ett decentraliserat transaktionsnätverk med totalt fokus på communityn. Vad gäller logon med hundtema, så är målet att rida på den aktuella meme-vågen som har tagit kryptovalutamarknaden med storm, och som ett resultat blev myntet nyligen listat på Coin Gecko.

Detta är dock inte bara ett meme-mynt utan grundläggande värde, och utvecklingsteamet bakom SANSHU är noga med att påpeka detta. Den första dagen när myntet handlades offentligs brände Sanshu Inu 100% av sina LP-tokens och 100% av utvecklarplånboken. Därefter avsade sig utvecklarna äganderätten till kontraktet, vilket gjorde projektet 100% community-styrt och rug-säkert.

Projektet har också implementerat andra åtgärder för att skydda tokeninnehavarnas intressen, såsom att lansera sin egen likviditet utan förförsäljning, och fastställa en transaktionsgräns för att förhindra storskaliga köporder och en orättvis distribution av tokens.

Ska jag köpa Sanshu Inu-mynt?

Om du vill göra en investering i ett kryptovalutaprojekt i ett tidigt skede med stor risk och potential för exponentiell tillväxt, kan Sanshu Inu utgöra en möjlighet för dig. Inte nog med att myntet har en bekräftad meme-status, men det har också några ganska tilltalande grunder som kan hjälpa det att upprätthålla värde på lång sikt.

Innan du investerar bör du som alltid göra dina egna efterforskningar och aldrig investera pengar som du inte har råd att förlora. Med altcoins är risken högre på grund av kryptomarknadens flyktighet och volatiliteten är nästan garanterad, så var noga med att vara försiktig.

Sanshu Inu vs Shiba Inu vs Dogecoin

Sanshu Inu

Sanshu Inu är bäst för högriskinvesterare som vill göra stora vinster med minimalt utlägg. Som en liten del i din investeringsportfölj kan myntet passa in snyggt. Se bara till att du inte satsar för mycket på dess framgång med pengar du inte har råd att förlora.

Det är den billigaste token av de tre, vilket innebär att du kan köpa mer SANSHU och potentiellt vinna på prishöjningar. Dessutom är det den mest community-styrda token på plattformen tack vare att utvecklarna avstod från äganderätten.

Shiba Inu

Shiba Inu listades nyligen på Coinbase Pro, vilket markerade övergången från obskyr altcoin till ett etablerat mynt. Det ligger mellan SANSHU och DOGE och är ett bra alternativ för medelinvesterare som vill ha de höga riskerna och potentiella fördelarna med SANSHU, men med en något mer etablerad konsumentdemografi.

Dogecoin

Dogecoin är den mest etablerade av de tre tack vare Elon Musks regelbundna tweets och mängden förespråkare inom dess community på Twitter. Det är det enda myntet på denna lista som har visat att det kan generera exponentiellt värde, även om de mest spännande dagarna nu kan vara över, åtminstone på kort sikt. Utöver att DOGE har något bättre skalbarhet än Bitcoin och Ethereum är Dogecoins grundläggande inte särskilt imponerande.

Prisprognos för SANSHU

Det är extremt svårt att ge en prisförutsägelse för ett altcoin-projekt i ett tidigt skede. Det finns helt enkelt för många variabler och okända faktorer i spel för att exakt kunna bedöma värdet. Vi kan dock konstatera att vi är positiva till Sanshu Inus investeringsutsikter på kort sikt tack vare dess enorma momentum.

Sociala medier reagerar på $SANSHU

Kolla in våra kryptonyheter för det senaste om Sanshu Inu-tokens och andra trendiga kryptovalutor.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust