Är SwissToken värd att köpa? Vi tar en titt på tillväxtpotentialen

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko utnyttjar sin passion för kryptovalutor och gör att investerare lär sig något nytt varje dag. Under sin fritid… read more.
on jun 19, 2021
  • SwissBorg (CHSB) kan bli nästa stora underdog-token inom personlig ekonomi.
  • Om den stiger över 0,60 dollar kan nästa mål ligga runt 0,75 dollar.
  • CHSB har upplevt en enorm värdetillväxt under hela året innan den föll tillbaka igen.

SwissBorg CHSB/USD, en Ethereum-baserad ERC-20-token som använder konsensusmekanismen proof-of-stake (PoS), har försvagats från 1,07 dollar den 27 maj till 0,63 dollar den 18 juni. Prisfallet kan dock vara tillfälligt och SwissBorg är redo att studsa tillbaka.

SwissBorg visade flera tillväxtkatalysatorer 2021

SwissBorg lanserades 2017 med mål att revolutionera den schweiziska privatbank verksamheten med hjälp av smarta kontrakt för att skapa ett decentraliserat nätverk för personlig finansiering.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

SwissBorg fungerar främst genom dess CHSB-token, som har en rad användningsområden. Den låter användare utföra olika åtgärder inom nätverket och CHSB erbjuder också ett avkastningsprogram, ett community-index, Protect and Burn som leder till ett minskat utbud, samt staking, som alla bidrar till dess användning och i slutändan dess värde.

Skaparna lanserade också en SwissBorg Wealth App, som använder MPC nyckelfri teknik och låter användare växla mellan fiat- och kryptovalutor på några sekunder. Under det initiala mynterbjudandet (ICO) minas och släpps 1 miljard CHSB-tokens.

Den 13 maj accelererade SwissBorgs tillväxt och de valde Open Payds banking-as-a-service-plattform i Europa. Den här plattformen gjorde det möjligt för dem att sömlöst bädda in en rad finansiella tjänster i användarupplevelsen, vilket ökade processhastigheten och minskade driftskostnaderna. Vid den tidpunkten värderades CHSB till 1,11 dollar.

Den 16 juni delade SwissBorgs CSO och grundare Anthony Lesoismier investeringstips för kryptoinvesterare och diskuterade sina insikter om riskhantering, positionssortering och andra investeringsöverväganden

”Jag tror att vi har ett tänkande system som inte uppmuntrar människor att tänka själva. Låt mig ge dig ett exempel. Om du besöker en professionell investerare kommer han att säga att du måste diversifiera. Så du måste använda så här mycket pengar för att investera, och du bör välja lite av det här och lite av det där. Och på grund av det här, även om du själv inte tror på det, så måste du investera.

Detta fick intresset för CHSB-token att öka. Den 17 juni meddelade SwissBorg sitt stöd för XRP, vilket kan öka efterfrågan på CHSB ytterligare.

Idag värderas CHSB till 0,62 dollar. Det skulle vara en stark säljsignal om priset sjunker under stödnivån vid 0,50 dollar. Men med tillägget av nya kryptovalutor i deras mobilapp och samarbetet med Open Payds banking-as-a-service-plattform i Europa kan vi också förvänta oss att fler köpare drar nytta av den senaste tidens svaghet. Att köpa CHSB nu för att hålla på lång sikt kan vara mycket vettigt.

Vi kan förvänta oss att CHSB kommer att återhämta sig till över 0,75 dollar inom kort och på längre sikt testa sina toppar igen.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust