Är Voyager Token värd att köpa? Investera i utlåning

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko utnyttjar sin passion för kryptovalutor och gör att investerare lär sig något nytt varje dag. Under sin fritid… read more.
on jun 19, 2021
  • Voyager Token har potential att stiga till 3 dollar i slutet av månaden.
  • Dess värde har stigit enormt hela året efter att ha legat på bara 0,16 dollar efter årsskiftet.
  • Om VGX popularitet ökar tack vare NASCAR kan vi se priset stiga ännu högre.

Voyager VGX/USD är en utlåningslösning för kryptovaluta som släpptes i januari 2019 och har ökat i popularitet sedan dess. Det som främst lockar är att den är lättanvänd och har en så kallad Smart Order Routing-motor som hittar de bästa priserna och sedan skickar dem till handlar. Den tar inte heller ut några extra avgifter eller provisioner – men tar däremot en del av spreadsen.

Voyager Token belönar användare och är ekosystemets native token. Den erbjuder användarna cashback-belöningar, ränta när de hålls i plånboken och andra mekanismer inom lojalitetsprogrammet.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Själva tokens utfärdades som en ERC-20-token, vilket innebär att den drivas av Ethereum-nätverket. Detta innebär att den inte kan minas som många kryptotillgångar som använder proof-of-work. Uppmuntrande nog har Voyager fått godkännande från Financial Industry Regulatory Authority, Inc. (FINRA).

Ska du köpa VGX?

Den 17 juni inledde Landon Cassill ett samarbete med Voyager Digital Ltd. Partnerskapet kommer att sträcka sig över resten av NASCAR Xfinity Series-säsongen 2021. Detta gör Cassill till den första föraren som betalas fullt ut i kryptovaluta. Målet med sponsringen är att ge Voyager Token en marknadsföringsboost, öka dess popularitet och efterfrågan på marknaden. Därför kan vi potentiellt få se priset stiga under slutet av juni. Samtidigt gick SHIB också live på Voyager. Denna ökning av kryptovalutasupport på plattformen kommer att leda till en högre efterfrågan på VGX-tokens sannolikt en ökning av priset.

Den 18 juni var VGX värd 2,35 dollar. Det är uppenbart att Voyager-teamet arbetar hårt för att sprida ordet om plattformen såväl som myntet med NASCAR-sponsring och stöd för några av de senaste och populära kryptovalutorna, som SHIB.

Därför kan vi eventuellt se att priset når 3 dollar i slutet av månaden. Och om de kan bibehålla sitt momentum och engagera sig i fler sporter och evenemang så kan priset mycket väl nå 6 dollar – som det låg på sent i februari och under början av mars.

Voyager startade 2021 med ett värde på 0,16 dollar, vilket innebär att dagens prislapp på 2,35 dollar är ett tecken på enorm tillväxt. Om det lyckas nå upp till 3 dollar igen i slutet av juni så har projektet en ljus framtid att vänta.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust