Är Filecoin ett bra köp i juli 2021?

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on jun 22, 2021
  • Filecoin utökade sin korrigering från rekordhöjderna över 230 dollar.
  • Filecoin är ett kraftfullt och dynamiskt distribuerat molnlagringsnätverk.
  • Om priset faller under stödet vid 40 dollar ligger vägen fri ned till 30 eller till och med 20 dollar.

Filecoin FIL/USD har utökat sin korrigering från rekordhöjderna över 230 dollar som registrerades den 21 april, och det nuvarande priset på denna kryptovaluta ligger runt 47 dollar. Om priset på Bitcoin faller under stödet vid 30 000 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal eftersom det skulle skapa ytterligare press på hela kryptovalutamarknaden.

Grundläggande analys: Filecoin förvandlar molnlagring till en vara

Filecoin är ett kraftfullt och dynamiskt distribuerat molnlagringsnätverk för dina data som gör det möjligt för alla att delta som lagringsleverantörer. Många olika lagringsleverantörerer och utvecklare deltar i detta nätverk vilket gör Filecoin till en robust och pålitlig tjänst.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Användare kan sälja data i nätverket och tillhandahålla flexibla alternativ till de bästa priserna, medan Filecoin-tokens kan användas som betalningsalternativ och överföras mellan användare. Det är värt att nämna att nya användare enkelt kan konkurrera med etablerade lagringsleverantörer och allt görs på en transparent global marknad.

Filecoin förvandlar molnlagring till en vara som förenklar livet avsevärt för arkivister, forskare och andra moln- och datasetexperter.

All lagrad data förblir tillgänglig och oförändrad över tid medan Filecoin blockchain verifierar bevis och vidtar automatiskt korrigerande åtgärder vid behov. De viktiga offentliga uppgifterna, som historiska arkiv, Wikipedias databas och mer, kan lagras i Filecoin-nätverket utan rädsla för att det ska gå förlorat.

Filecoin är också ett utmärkt alternativ för leveranskedjor eftersom det kan lagra stora mängder data under lång tid till minimala kostnader. Filecoin erbjuder möjligheten att anpassa systemet till specifika behov med ett växande ekosystem av verktyg och bibliotek.

Filecoin är ett mycket lovande projekt och priset på denna kryptovaluta kan stiga tillbaka till de nivåer som vi såg i april 2021. Detta kommer sannolikt inte att ske under de kommande veckorna eller ens månaderna, utan på längre sikt. Handlare bör också komma ihåg att om priset på Bitcoin faller under stödet vid 30 000 dollar så skulle det även påverka Filecoin negativt.

Teknisk analys: 40 dollar representerar en stark supportnivå

Datakälla: tradingview.com

De kritiska stödnivåerna är 40 och 30 dollar, samtidigt som 80 och 100 dollar representerar de viktiga motståndsnivåerna. Om priset faller under stödet vid 40 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal och öppna för ett fortsatt fall ned till 30 eller till och med 20 dollar.

Om priset däremot skulle stiga över motståndet vid 80 dollar så skulle det vara en signal att handla Filecoin (FIL), och nästa prismål kan då ligga runt 100 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust