Rapparen Busta Rhymes investerar i BTC, vill även köpa ETH

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner… read more.
on jul 23, 2021
  • Busta Rhymes kryptoinvestering kom några dagar efter att han först visade intresse för sektorn.
  • Rapparen avslöjade inte hur mycket BTC han köpte, men han avser att HODL sina innehav.
  • Enligt uppgift beslutade Busta Rhymes att köpa BTC efter att ha sett B-Word-konferensen igår.

Trevor George Smith Jr., bättre känd som Busta Rhymes, är en amerikansk rappare, låtskrivare, skivproducent och skådespelare och har nu klivit ombord på kryptotåget. Han avslöjade den här nyheten i en tweet igår och konstaterade att han köpt Bitcoin (BTC/USD), som han tänker hålla. Han bestämde sig för att satsa på krypto efter att ha följt konferensen B-Word igår. Evenemanget bjöd bl.a. på en diskussion mellan Twitters Vd Jack Dorsey, ARK Invests Vd Cathie Wood, och Elon Musk, Vd för Tesla och SpaceX.

Busta Rhymes avslöjade också att han också planerar att köpa Ethereum (ETH/USD). Han avslöjade dock inte hur mycket han investerade i Bitcoin, som är den ledande kryptovalutan sett till marknadsvärde.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Som svar när ett fan frågade vilken del av konferensen som han tyckte bäst om så sa Busta Rhymes att han uppskattade det faktum att konferensen involverade kloka hjärnor som möttes via en ofiltrerad kanal. Han tillade att hela evenemanget var engagerade eftersom Musk, Wood och Dorsey använder och håller BTC.

En blivande kryptotjur

Rapparen visade först intresse för krypto den 14 juni genom att fråga sina 3,8 miljoner Twitter-följare om de har investerat i den framväxande tillgångsklassen och vad de anser om sektorns senaste resultat. Sedan dess har han aktivt tweetat om krypto och sökt information om vilka kryptovalutor som skulle utgöra de bästa investeringarna.

Även om han uppgav att diskussionen mellan Musk, Wood och Dorsey var det som till sist övertygade honom om att investera i BTC, fick Busta Rhymes också vägledning från Michael Saylor, MicroStrategys Vd, som berättade för honom att han hittar all information han behöver för att investera i BTC genom att besöka hope.com.

I en av sina tweets nämnde Busta Rhymes också kryptoutbildning, vilket kan hjälpa till att reda ut myter och missuppfattningar som människor har om kryptoindustrin, vilket kan leda till massantagande.

Han sa:

Skämt åsido, jag älskar känslan och energin i att lära från utbildande samtal. Allt knyter samman med framgång och ett kraftfullt tänkande. Min fråga är… undervisar de eller planerar de att undervisa om #crytpo i skolan? Vilket betyg skulle vara acceptabelt?

Samtidigt konsoliderar kryptomarknaden sina vinster efter att ha börjat veckan på minus. I skrivande stund handlas BTC för 32 460,11 dollar efter att ha stigit med 1,01% det senaste dygnet. ETH har också skjutit upp med 1,86% för att byta händer för 2 046,95 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust