Var kan jag köpa Hegic-mynt efter att de ökat med 100% i värde?

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jul 23, 2021
  • Den här artikeln förklarar allt du behöver veta om Hegic och HEGIC-tokens.
  • Vi berättar var du kan köpa HEGIC-mynt snabbt, enkelt och prisvärt.
  • Vad är vår HEGIC-prisprognos?

På den här sidan förklarar vi allt du behöver veta om Hegic (HEGIC), en av veckans hetaste kryptovalutor. Priset på HEGIC-tokens har ökat med 75% till 0,099 dollar idag, och handelsvolymen har skjutit upp med hela 50 miljoner dollar.

Här får du reda på vad Hegic är och hur det fungerar, vilka framtidsutsikter myntet har som en investering och vad vår HEGIC-prisprognos är för 2021 och därefter.

Hur och var köper jag HEGIC-mynt online?

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

För att köpa Hegic-krypto online, klicka på en av länkarna nedan och registrera dig hos en toppmäklare genom att fylla i lite grundläggande information. Sätt sedan in pengar på ditt konto och köp det antal HEGIC-tokens du vill ha.

Här är de två bästa plattformarna att köpa HEGIC-krypto just nu:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är Hegic (HEGIC)?

Hegic är ett kryptovalutaprojekt och HEGIC är dess native token.

Mer specifikt är det ett on-chain-optionshandelprotokoll som körs på Ethereum och drivs av både hedgingavtal och likviditetspooler. För er som inte redan vet så fungerar hedgingavtal som optioner och ger innehavaren eller köparen rätt att köpa eller sälja en tillgång till ett visst pris samt ålägger köperan eller säljaren att köpa eller sälja en tillgång under en viss tidsperiod.

Hedgingavtalen är censurbeständiga och innebär inte att mynten förvaltas, och de garanteras av den likviditet som är låst i dem och Ethereum Virtual Machine (EVM), som kör koden automatiskt.

HEGIC-tokens Hegic-plattformens utility-token och de används för distribution av 100% av transaktionsavgifterna för handel mellan alla tokeninnehavare. Innehavare har också rätt att delta i plattformsstyrning och de får en extra fördel i form av 30% rabatt när de köper kontrakt på Hegic.

Ska jag köpa HEGIC-mynt idag?

Om du vill få rabatt på inköp av optionskontrakt på Hegic-plattformen, eller om du bara vill spekulera i framtida framgång för plattformen, kan det vara bra att köpa och hålla HEGIC-mynt på lång sikt.

Krypto-valutor är dock flyktiga och detta gäller särskilt för nya altcoins. Se till att du genomför dina efterforskningar innan du investerar ditt kapital och undvik alltid att använda pengar som du inte har råd att förlora.

HEGIC-prisförutsägelse 2021

Vår förutsägelse för Hegics pris är följande: 0,144 dollar i år, 0,164 dollar under 2022 och upp till 0,33 dolar inom 5 år.

$HEGIC i sociala medier

För de senaste nyheterna om HEGIC och andra populära kryptovalutor, kolla in Invezz kryptonyhetsavsnitt.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust