Prisanalys av Zilliqa, Holo och Uniswap

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on jul 26, 2021
  • Kryptovalutamarknaden har gått framåt idag.
  • Zilliqa, Holo och Uniswap är alla korrelerade med Bitcoin.
  • Twitters VD uppgav att han kommer integrera Bitcoin i Twitters produkter och prenumerationer.

Kryptovalutamarknaden har gått starkt idag och denna situation stöder också priserna på Zilliqa ZIL/USD, Holo HOT/USD och Uniswap UNI/USD. Bitcoin har stigit över motståndet vid 39 000 dollar och enligt den tekniska analysen tyder allt på att priset kan nå 40 000 dollar under de kommande dagarna eller till och med timmarna.

”Efter att marknadssentimentet såg en anmärkningsvärd nedgång för en vecka sedan börjar det nu röra sig i motsatt riktning. Den genomsnittliga 7-dagars rörliga kryptomarknadssentimentpoängen för tio stora mynt har stigit till 4,88, jämfört med 4,7 som registrerades för en vecka sedan,” rapporterade tjänsten Omenics om marknadssentiment.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

En positiv nyhet är att Jack Dorsey, den nuvarande verkställande direktören för Twitter, uppgav att han kommer att integrera Bitcoin i Twitters produkter och prenumerationer som Super Follows. Twitter är inte den enda sociala medieplattformen med en plan för att integrera kryptovalutor – Facebook förbereder sig för lanseringen av kryptovalutan Diem, medan de andra populära plattformarna förväntas följa i samma fotspår.

Zilliqa (ZIL) har hittat starkt stöd över 0,060 dollar

Zilliqa är en skalbar och säker plattform för utvecklare som vill bygga decentraliserade applikationer. Zilliqas pris har stigit från 0,05 till över 0,084 dollar som högst sedan den 21 juli, och det nuvarande priset ligger runt 0,080 dollar.

Datakälla: tradingview.com

Den kritiska stödnivån är 0,060 dollar, samtidigt som 0,10 och 0,12 dollar representerar motståndsnivåerna. Om priset stiger över 0,10 dollar så skulle det vara en signal att handla med Zilliqa (ZIL), och nästa mål kan då ligga runt 0,12 dollar.

Om priset däremot faller under stödet vid 0,060 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och öppna för ett fortsatt fall ned till 0,050 dollar.

Holo (HOT) handlas över 0,006 dollar-nivån igen

Datakälla: tradingview.com

Holo (HOT) handlas för närvarande runt 0,006 dollar-nivån och det skulle vara en stark säljsignal om priset sjunker under stödet vid 0,005 dollar igen. Nästa prismål skulle då kunna ligga runt 0,004 dollar eller till och med under. Om priset däremot lyfter över 0,008 dollar så banar det väg för en värdeökning upp till 0,010 dollar.

Uniswap (UNI) kan stabiliseras över 20 dollar-nivån igen

Uniswap (UNI) har stigit från 14 till över 20 dollar som högst sedan den 21 juli, och det aktuella priset ligger runt 19 dollar.

Datakälla: tradingview.com

Om priset stiger över 25 dollar så skulle det vara en signal att köpa Uniswap och nästa prismål kan då ligga runt 30 dollar. Om priset å andra sidan faller under stödet vid 15 dollar så är det en säljsignal och då riskerar det fortsätta falla ned till 13 eller till och med 10 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust