Dexlabs lanserar präglingsplattform på Solana, ingen koderfarenhet behövs

By: Daniela Kirova
on jul 27, 2021
  • Under det senaste året har DeFi-marknaden fullkomligen exploderat.
  • Dexlabs nya plattform är utrustad med Editor Suite, SPL Wallets och insättningshanteringssystem.
  • Solana kan stödja 50 000 transaktioner per sekund.

Dexlabs har lanserat den första myntnings- och hanteringsplattformen någonsin som inte kräver någon tidigare kodningserfarenhet. Den heter ”MintingLab”, körs på plattformen Solana (SOL/USD) och är intuitivt och enkelt i sin design. Vem som helst kan mynta, utfärda och lansera tokens med DEX Launchpad.

I spetsen för en ekonomirevolution

Under det senaste året har DeFi-marknaden fullkomligen exploderat och Dexlabs ligger i framkant av denna utveckling. Den integrerade DEX-plattformen det möjligt för Solana-baserade projekt att få tillgång till ett brett utbud av verktyg för att maximera DeFi-upplevelsen.

Den nya plattformen är utrustad med Editor Suite, SPL Wallets och andra funktioner

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

MintingLab erbjuder en rad funktioner, som t.ex. ett insättningshanteringssystem som gör det möjligt för användare att hålla reda på alla sina tillgångar, Editor Suite som gör det möjligt för användare att redigera stora datamängder relaterade till deras nymyntade tokens och SPL Wallets. Det är dit du till sist skickar dina nya tokens.

DexLabs VD Dennis Lee är mycket stolt över MintingLab och anser att det är en viktig milstolpe för Solana blockchain och ekosystemet, särskilt ur mognadssynpunkt. Han säger:

”Dexlabs MintingLab kommer att vara unikt. Genom att sänka Solanas stora inträdesbarriär och behovet av att kunna koda så kommer många projekt, särskilt icke-blockchain, att enkelt kunna tokenisera och komma in i sektorn. Vi är glada över möjligheten att välkomna olika projekt till oss genom Solana.”

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust