iTrustCapital lägger till Enjin (ENJ) på sin krypto-IRA/401k-pensionsplattform

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner… read more.
on jul 27, 2021
  • Detta tillägg ger användarna av ITrustCapital-plattformen en chans att handla ENJ skattefritt.
  • Efter att ha lagt till stöd för ENJ erbjuder iTrustCapitals krypto-IRA/401k-plattform nu 21 kryptor.
  • Enjin blev nyligen den första NFT-plattformen att gå med i FN:s Global Compact.

iTrustCapital, den ledande krypto-IRA/401k-plattformen i USA, har lagt till stöd för Enjin (ENJ/USD) – native token för Enjins ekosystem. Företaget avslöjade nyheten igår och konstaterade att tillskottet erbjuder investerare en chans att diversifiera sina krypto-IRA/401k-pensionskonton. Med detta tillägg stöder iTrustCapital nu 21 digitala tillgångar, bl.a. Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), Polkadot (DOT/USD), Chainlink (LINK/USD), Dogecoin (DOGE/USD) och Cardano (ADA/USD).

Användare som beslutar sig för att lägga till ENJ i sina krypto-IRA/401k-pensionskonton får handla myntet med en avgift på 1% och utan beskattning. Dessutom kommer de att få tillgång till hög likviditet samtidigt som de undviker juridiska utmaningar eftersom iTrustCapital-plattformen är IRS-kompatibel.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Icke desto mindre varnade företaget att ENJ, precis som andra kryptoinvesteringar, medför en betydande risk för förlust. Därför bör kunderna vara medvetna om att de är ansvariga för alla ekonomiska förluster som uppstår till följd av handel. iTrustCapital uppmanade dem att inte handla med myntet om de inte förstår riskerna.

ENJ sköt upp men började sedan falla

ENJ inledde handeln igår på 1,37 dollar och steg så högt som till 1,44 dollar efter att iTrustCapital meddelade sitt stöd. Myntet lyckades dock inte upprätthålla sitt momentum och sjönk så lågt som till 1,27 dollar som lägst innan dagen stängdes på 1,29 dollar.

I skrivande stund har myntet återhämtat en del av gårdagens förluster och handlas för 1,39 dollar efter att ha stigit med 1,35% det senaste dygnet. Även om ENJ har ökat med 40,75% i värde de senaste sju dagarna ligger token fortfarande 65,37% under sin rekordnivå.

Den här nyheten kommer när Enjin fortsätter att expandera och bevisa att de är mer än bara en plattform för spel och icke-fungibla tokens (NFT). Förra veckan gick Enjin med i FN:s Global Compact, världens största hållbarhetsprogram.

Enjin blev därmed den första blockchain-baserade spel- och NFT-plattformen att gå med i FN:s Global Compact. Enligt chefen för FN:s centrum för AI och robotik (UNICRI), Irakli Beridze, är målet med detta partnerskap att undersöka möjligheterna för att använda blockchain och NFT:er för att uppnå FN:s hållbarahetsmål.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust