Prisanalys av Dent, VeChain och Cake

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on jul 28, 2021
  • Det cirkulerar rykten om att Amazon kan börja acceptera Bitcoin-betalningar.
  • Bitcoin steg kort över 40 000 dollar för första gången på nästan sex veckor.
  • Priserna för Dent, VeChain och Cake är korrelerade med Bitcoins.

Kryptovalutamarknaden går fortfarande starkt. Bitcoin steg tillfälligt över 40 000 dollar för första gången på nästan sex veckor, vilket också stöder priserna för Dent (DENT), VeChain (VET) och Cake (CAKE). Positiva nyheter är att rykten cirkulerar om att Amazon kan börja acceptera Bitcoin-betalningar senare i år medan Jack Dorsey, VD för Twitter, meddelat att han kommer att integrera Bitcoin i Twitters produkter.

Sammantaget ser kryptovalutamarknaden ett uppsving efter att flera stora mynt har stigit med 10% eller mer sedan början av förra veckan. Särskilt uppgifterna om att Amazon kan ge sig in i kryptoleken har fått investerare att rusa till marknaden för att inte missa sin chans att rida på vågen.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Om Amazon skulle satsa på Bitcoin så skulle det vara det viktigaste antagandet hittills. Dessa rykten brukar få optimismen på marknaden att öka. Oftast finns det ingen rök utan eld och om jag var Amazon skulle jag överväga att acceptera digitala valutor,” säger Charles Hayter, verkställande direktör och grundare av CryptoCompare.

Dent (DENT) har stabiliserat sig över stödet vid 0,0020 dollar

Dent-priset (DENT) har stigit i flera dagar och för tillfället finns det inga tecken på att trenden skulle vara på väg att vända.

Datakälla: tradingview.com

De kritiska stödnivåerna ligger just nu på 0,0020 och 0,0010 dollar, samtidigt som 0,0040 och 0,0050 dollar representerar motståndsnivåerna. Om priset stiger över 0,0040 dollar så skulle det vara en signal att köpa Dent (DENT) och nästa mål kan då ligga runt 0,0050 eller till och med högre.

Om priset å andra sidan sjunker under stödet vid 0,0020 dollar igen så skulle det vara en tydlig säljsignal och då skulle det riskera att falla hela vägen ned till 0,0015 dollar-nivån.

VeChain kan stabilisera sig över motståndet vid 0,10 dollar igen

VeChain-priset har stigit från 0,056 till över 0,089 dollar som högst sedan den 21 juli, och det aktuella priset ligger runt 0,083 dollar.

Datakälla: tradingview.com

Om priset stiger över 0,10 dollar så skulle det vara en signal att köpa VeChain, och nästa prismål kan då ligga runt 0,12 dollar. Om priset däremot faller under stödet vid 0,060 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal oh öppna för ett fortsatt fall ned till 0,050 eller till och med 0,040 dollar.

Cake (CAKE) kan stiga ytterligare, men risken är fortfarande hög

Cake (CAKE) har stigit från 11,03 till över 16 dollar som högst sedan förra onsdagen och det aktuella priset ligger runt 14 dollar. Men om du bestämmer dig för att handla med denna kryptovaluta i augusti så bör du hålla i minnet att priset ändå kan falla från de aktuella prisnivåerna.

Datakälla: tradingview.com

Om priset stiger över motståndet vid 18 dollar så skulle det vara en signal att handla med Cake (CAKE) och nästa prismål skulle då kunna ligga runt 20 dollar. Den kritiska stödnivån ligger vid 12 dollar, och om priset bryter under den så öppnar det för ett fortsatt fall ned till 10 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust