Polygonprisförutsägelse: MATIC kan återhämta sig med cirka 30% snart

By: Crispus Nyaga
Crispus Nyaga
Crispus är en aktiv handlare som kopieras och följs på Capital.com. Han bor i Nairobi med sin fru, son… read more.
on sep 15, 2021
  • Polygonpriset har studsat tillbaka från sitt månatliga lägsta.
  • Rallyt drivs av de starka prestationerna i DeFi.
  • Vi förklarar varför det kan återhämta sig med cirka 30% snart.

Polygonpriset återhämtade sig på onsdagen när kryptovalutor genomförde ett försiktigt rally. MATIC/USD-myntet hoppade med mer än 4% till $1,3645, vilket var den högsta nivån sedan i måndags den här veckan. Det är fortfarande cirka 24% under den högsta punkten denna månad.

DeFi ökar polygonen

Polygon, tidigare känd som MATIC, är en relativt snabbt växande lager 2-plattform som hjälper utvecklare att ladda sina Ethereum-applikationer. Plattformen hjälper till att lösa några av de största utmaningarna som Ethereums nätverk står inför, inklusive långsam hastighet, begränsad skalbarhet och driftskompatibilitet.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Polygon har varit på en snabbt växande trend under de senaste månaderna, hjälpt av tillväxten i Decentralized Finance (DeFi), spel och Non-Fungible Tokens (NFT). Denna tillväxt har hjälpts av att Ethereums nätverk har blivit överbelastat och dyrt för de flesta.

Därför har många plattformar flyttat till ekosystemet, vilket har bidragit till att höja MATIC-priset. MATIC är den inbyggda symbolen för Polygons ekosystem. Enligt DeFi Llama finns det cirka 28 DeFi -plattformar i Polygons nätverk. Dessa plattformar har ett totalt värde låst på mer än 4,82 miljarder dollar, vilket är betydande eftersom det var obefintligt för några månader sedan.

Några av de mest populära DeFi-plattformarna i Polygon är Aave, som har en TVL på mer än 1,96 miljarder dollar. Den följs av Quickswap, som har en TVL på mer än 850 miljoner dollar och Curve, som har en TVL på cirka 388 miljoner dollar. Som högst i juni var det totala värdet låst i Polygons nätverk mer än 10 miljarder dollar.

Polygonpriset studsar också tillbaka på grund av Gary Genslers vittnesmål på tisdagen. SEC-ordföranden vittnade för senatens bankkommitté och hade inte en bomb om DeFi-industrin. Dessutom ökar det när investerare köper fallet efter veckans amerikanska inflationsdata. Dessutom stiger det efter det senaste partnerskapet med EY.

Polygonprisprognos

Polygon Price

Det dagliga diagrammet visar att MATIC-priset har stigit de senaste två dagarna i rad. Det har stigit från den här veckans lägsta på $1.0935 till nuvarande $1.3800. Detta pris ligger några punkter över den stigande kanalens nedre linje. Det har också flyttat till 50% Fibonacci retracement-nivån och ligger längs 25-dagars- och 50-dagars glidande medelvärden.

Därför finns det en sannolikhet att myntet kommer att stiga till $1.800 på kort sikt, vilket är längs kanalens ovansida och något över 38,2% retracement-nivån. Detta pris ligger cirka 33% över den nuvarande nivån. På nedsidan kommer en minskning under $1,100 att göra den hausseartade vyn ogiltig.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust