dHEDGE integrerar Chainlink Price Feeds live på Polygon, ett stort antal tillgångar som nu är tillgängliga för poolansvariga

By: Daniela Kirova
on sep 20, 2021
  • Chainlink har förbättrat smarta kontraktskapacitet och säkrat tiotals miljarder värde inom DeFi
  • dHEDGE är en one-stop-shop för att skapa och förvalta decentraliserade hedgefonder
  • Chainlink Price Feeds är utvecklade baserat på en hög standard när det gäller noder, data, infrastruktur

dHEDGE har integrerat Chainlink (LINK/USD) Price Feeds live på Polygon (MATIC/USD) mainnet för att utöka antalet tillgångar som finns tillgängliga på plattformen och säkerställa korrekta orakelprisflöden för dem alla, fick Invezz veta av ett pressmeddelande. Chainlink har ett välförtjänt rykte som den gyllene standarden för orakelnätverk. Genom att göra det möjligt för smarta kontrakt att få åtkomst till verkliga data och off-chain-beräkning har Chainlink förbättrat sina möjligheter och säkrat tiotals miljarder i värde inom DeFi-ekosystemet.

Uppdateringar med låg latens till minimala kostnader

Chainlink har också tillförlitlighets- och säkerhetsgarantier, en odelbar del av blockchain-tekniken. En viktig aspekt är att Chainlink Price Feeds gör uppdateringar med låg latens tillgängliga till minimala kostnader på Polygon-nätverket för att hålla tillgångspriserna i kedjan i linje med världsmarknadens förhållanden.

Integrationer med Quickswap, 1inch, Balancer på gång

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

dHEDGE är en one-stop-shop för att skapa och förvalta decentraliserade hedgefonder. Användare av plattformen kan välja mellan ett antal strategier baserade på tidigare prestanda. Det tillåter chefer att köra aktivt hanterade pooler eller distribuera kvantitativa och algoritmiska handelsstrategier. För närvarande levererar Sushi-plattformen handelsfunktioner. När integrationer med 1 tum, Quickswap och Balancer blivit fakta kommer cheferna att få ännu större flexibilitet.

Ermin Nurovic, grundare av dHEDGE, kommenterade partnerskapet:

” Chainlink var ett enkelt val när det gällde att implementera en prisorakellösning för dHEDGE. Säkerhet är av största vikt för oss och Chainlink har bevisat att de har levererat korrekta prisuppgifter under den mest extrema marknadsvolatiliteten och nätstopp. ’

Pålitliga noder, data av hög kvalitet och mer

dHEDGE valde Chainlink Price Feeds eftersom de är utvecklade baserade på en hög standard när det gäller noder, data, infrastruktur, prestanda och mer. En stor samling av säkra, oberoende och Sybilresistenta orakelnoder säkra Chainlink Price Data Feeds. De drivs av ledande dataleverantörer, företag och DevOps-team med en imponerande prestandahistorik på kedjan.

Data från premiumaggregatorer

Chainlink Price Feeds hämtar sin data uteslutande från premiumdataaggregatorer, vilket resulterar i prisdata som är viktade i volym, aggregerad från hundratals utbyten och rengörs från misstänkta volymer.

Decentraliserad infrastruktur och transparent prestanda

Sist men inte minst är prisdataflödena decentraliserade på orakelnod, datakälla och nätverksnivå. Vem som helst kan övervaka flödena i realtid.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust