NETELLER lanserar fiat-to-crypto-uttag till användares valfria adress

By: Daniela Kirova
on okt 14, 2021
  • Kunder kan omvandla och ta ut fiat-valutasaldo direkt till en extern plånbok med kryptovaluta
  • NETELLERs uttagsfunktion finns live i Storbritannien, Kanada, Australien, Chile och sex andra länder
  • Konvertera 40 fiat-valutor till 38 krypto

Leverantören av digitala betalningar NETELLER, som tillhör Paysafes betalningsplattform, har lanserat en ny digital plånboksfunktion som gör det möjligt för användare att ta ut pengar direkt. De kan dra sig tillbaka till en valfri kryptovalutaadress, valde Invezz från ett pressmeddelande.

Paysafe har mer än två decennier av online betalningsupplevelse och cirka 3400 anställda på över ett dussin globala platser. Förra året uppgick transaktionsvolymen till 100 miljarder dollar.

Omedelbar konvertering och uttag

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Leverantörens kunder kan omvandla och ta ut fiat-valutabalans till en extern plånbok med kryptovaluta direkt. De får tillgång till den här funktionen under ’Crypto Wallet’ efter att ha loggat in på sina konton. Sedan anger de beloppet som de vill ta ut och plånbokadressen, antingen Bitcoin (BTC/USD) eller Ethereum (ETH/USD) plånbok.

Bor i tio länder

NETELLERs uttagsfunktion finns i Storbritannien, Kanada, Australien, Chile och sex andra länder. Fler länder och kryptor kommer att läggas till i framtiden. Skrill, Paysafes andra e-plånbok, lanserade fiat-to-crypto uttag i februari i år.

Konvertera 40 fiat-valutor till 38 krypto

NETELLERs kryptovalutatjänst gör det möjligt att konvertera euro, amerikanska dollar, brittiska pund och 37 andra fiatvalutor till nästan 40 olika kryptovalutor, inklusive Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH/USD), Ethereum, Litecoin (LTC/USD), Ethereum Classic (ETC/USD) och Solana (SOL/USD).

Jordan Stoev, Head of Crypto, Skrill och NETELLER, kommenterade:

Med så stort intresse för det digitala tillgångsutrymmet just nu är vi glada att kunna presentera denna nya funktion för NETELLERs kryptovalutatjänst, som är den senaste i en serie nya tillägg och förbättringar. Den nya uttagningsfunktionen sparar både tid och pengar på avgifter för våra NETELLER kryptovaluta-användare genom att låta dem flytta sitt befintliga fiat-saldo till en valfri kryptoadress.

En pionjär inom online betalningsindustrin

NETELLER var en av de första e-plånböckerna, som grundades för mer än två decennier sedan. Det tillåter användare att överföra pengar och göra betalningar från ett enkelt, intuitivt onlinekonto. Kunder kan sätta in pengar från bankkonton, kredit- och betalkort och andra källor skicka dem till vänner och familj eller göra betalningar online var som helst NETELLER accepteras.

Vid dessa tillfällen kan kunder också använda ett förbetalt Net+-kort. NETELLER ansluter företag till miljontals plånboksinnehavare över hela världen.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust