Fantom-prisprognos: FTM kommer att skjuta i höjden om detta händer

By: Crispus Nyaga
Crispus Nyaga
Crispus är en aktiv handlare som kopieras och följs på Capital.com. Han bor i Nairobi med sin fru, son… read more.
on okt 18, 2021
  • Fantom-priset steg kraftigt under helgen.
  • Detta rally hände när fler DEFI-utvecklare flyttade till ekosystemet.
  • Myntet kommer sannolikt att skjuta i höjden om det rör sig över sin högsta nivå.

Fantom (FTM/USD)-priset höll en stor hausseartad trend under helgen när ekosystemet fortsatte att växa. FTM-myntet handlas till 2,31 dollar, vilket var cirka 20% över den lägsta nivån förra veckan. Priset är också några poäng under den högsta tiden på 2,4560 dollar.

Fantastisk tillväxt

Fantom är en snabbt växande blockchain-infrastrukturplattform som gör det möjligt för utvecklare att bygga alla typer av decentraliserade applikationer (DAPP). Plattformen har specifikt blivit mer populär bland utvecklare som bygger decentraliserade ekonomi (DeFi) plattformar.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Faktum är att data som sammanställts av DeFi Llama visar att mer än 40 projekt har byggts med Fantom. Deras totala värde låsta (TVL) har skjutit i höjden till mer än 5,28 miljarder dollar, vilket är ett starkt antal med tanke på att Fantom är en relativt ny plattform.

Några av de mest populära DeFi-projekten som bygger på Fantom är Geist Finance, som har en TVL på mer än 2 miljarder dollar. Det följs av andra DeFi-projekt som SpookySwap, SpiritSwap, Beefy Finance och Scream. Totalt har åtta av DeFi-plattformarna byggda på Fantom en TVL på mer än 100 miljoner dollar.

Fantom har också byggt Fantom Finance, som är en plattform DeFi-plattform som har en TVL på mer än 100 miljoner dollar. Användare kan också satsa FTM för att tjäna starkt intresse.

Fantom positionerar sig också som nästa stora sak inom decentraliserat spel. Utvecklarna har tilldelat mer än 370 miljoner FTM för att finansiera utvecklare som bygger spel i sitt nätverk. Till det nuvarande priset är fondens värde mer än 600 miljoner dollar, vilket gör det till ett av de största bidragen någonsin. Så, vad nästa för FTM-priset?

Fantom prisförutsägelse

Fantom price

Fyrtimmarsdiagrammet visar att FTM-priset har varit starkt återhämtat de senaste dagarna. En närmare titt visar att denna rebound började när priset sjönk till nyckelstödet på $1,9140. Detta var inget vanligt pris eftersom det också var den högsta nivån den 9 september. Därför finns det en sannolikhet att priset har gjort det som kallas ett paus- och omprövningsmönster, vilket är ett hausseartat tecken.

Priset har också flyttat sig över 25-dagars- och 50-dagars glidande medelvärden. Som sådan finns det en möjlighet att paret kommer att ha en stor hausse-breakout. Men denna uppfattning kommer bara att bekräftas om priset rör sig över all-time high på $2,455.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust