Reef Finance prisprognoser för fjärde kvartalet 2021 efter en ökning med 30%

By: Motiur Rahman
Motiur Rahman
Md Motiur tycker om att undersöka hur företag löser utmaningar som världen kommer att möta under de kommande decennierna.… read more.
on okt 18, 2021
  • Reef Finance-priset steg mer än 30% förra veckan när kryptovalutor studsade tillbaka.
  • DeFi blockchain-ekosystemet fick stöd från 100-dagars glidande medelvärde.
  • Reef lanserade Reef Chain v7 i mitten av veckan och gav upphov till en kraftig ökning i token-priset.

Reef Finance (REEF/USD)-priset har stigit med mer än 30% under de senaste fem handelssessionerna efter att ha lanserat det efterlängtade Reef Chan v7. Den senaste versionen har flera uppgraderingar och buggfixar som kommer att göra blockchain -ekosystemet mer konkurrenskraftigt på marknaden.

Den smarta kontraktsutplaceringen och verifieringen är nu helt automatiserad med Remix ERC-20-stöd, så att användarna enkelt kan välja den token de vill tillhandahålla. Det lanserade också Reefswap, vilket gjorde det enkelt för alla att skapa en Uniswap V2-likviditetspool för sina tokens samt handla ERC-20-tokens på Reef Chain.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Å andra sidan kan Reefscan nu stödja full interaktion med smarta kontrakt som används på Reef-kedjan. Som ett resultat kan användare enkelt utföra smarta kontraktstransaktioner som involverar olika projekt.

Ska du köpa eller sälja REEF?

Ur ett investeringsperspektiv skulle decentraliserade finansinvesterare vara de mest fascinerade av REEF. Reef Finance är ett av de största DeFi blockchain-ekosystemen på marknaden, med ett helt utspätt marknadsvärde på nästan 460 miljoner dollar, i skrivande stund.

Och de gör stora buggfixar i den senaste uppgraderingen medan de lanserar några spännande funktioner, kommer fler DeFi-utvecklare att försöka starta sina projekt på Reef Chain. Därför kan den nuvarande ökningen i REEF-priset bli ett långsiktigt rally som driver marknadsvärdet för token närmare 1 miljard dollar.

Token såg en all-time hög handelsvolym på mer än 1,2 miljarder dollar, i maj när den lanserade Reef Chain Mainnet, och tillkännagivandet av den uppgraderade versionen kan ge ett liknande rally.

Source – TradingView

Kan rallyt fortsätta?

Tekniskt sett verkar Reef Finance-priset handlas inom en stigande kanalbildning i intradag-diagrammet. Som ett resultat samlades REEF till de överköpta förhållandena för 14-dagars RSI innan det drog sig något tillbaka på söndagen.

24-timmars handelsvolym ökade också under de tre föregående dagarna efter förra veckans lansering av Reef Chain v7. Därför kan handlare rikta in sig på utökade vinster på cirka 0,03284 dollar, eller högre på 0,03699, från och med nästa vecka.

Å andra sidan, om söndagens tillbakadragande fortsätter på måndag, kan REEF hitta stöd på cirka 0,02403, eller lägre på 0,01971.

Det kan vara dags att köpa REEF

Sammanfattningsvis, trots att REEF tycks ha ökat betydligt under de senaste handelssessionerna, handlar det fortfarande flera nivåer under majstoppen.

Därför, när topphandeln återvänder på måndag, kan lördagens spik enkelt förlängas när fler handlare tar vinden.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust