Koda utsågs till det mest betrodda kryptoföretaget på Crypto Expo Dubai 2021

By: Daniela Kirova
on okt 22, 2021
  • Företaget var en av diamantsponsorerna på CED2021, som deltog av mer än 8 000 personer
  • CED samlar ledare och investerare i kryptoindustrin för att nätverka och utforska affärsmöjligheter
  • Från och med detta ögonblick håller mer än 10 000 personer i Koda

Koda Cryptocurrency utsågs till ’Most Trusted Crypto Company 2021’ på Crypto Expo Dubai (CED2021), som ägde rum den 14 och 15 oktober på Festival arena, Festival City i Dubai, fick Invezz veta av ett pressmeddelande.

Tillit, utbildning, användarvänlighet

Koda är ett intressant nytt krypto-erbjudande från Storbritannien, som marknadsförs av SummitBC Ltd. Kärnvärdena i projektet kretsar kring Trust, Education and Ease (TEE). Företaget var en av diamantsponsorerna på CED2021, som deltog av mer än 8000 personer. Över 64 kryptoföretag och över 80 högtalare inom kryptoindustrin var närvarande.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Crypto Expo Dubai samlar ledare och investerare i kryptoindustrin för att nätverka och utforska fler affärsmöjligheter i kryptoutrymmet. Det anses vara det största kryptovaluta-evenemanget i regionen. Arrangören av CED kommenterade:

Vårt evenemang har levererat den bästa konferensen och förbättrade nätverksmöjligheter som har hjälpt privatpersoner och företag att få kunskapen inom digitala tillgångar och blockchain-industrin.

Koda går in på guldstandardscenen

Priset samlades in av Koda Cryptocurrency/SummitBC-vd James Gale på huvudscenen vid evenemanget. Hans stora erfarenhet av marknadsföring, affärshantering och systemutveckling sätter SummitBC i en mycket inflytelserik position, särskilt under de kommande månaderna med viktiga projekt på gång.

Han meddelade projektets kommande planer tidigare på dagen. Från och med detta ögonblick håller mer än 10 000 människor Koda, och det går in i migrationsstadiet av ’guldstandard’-token till Koda V2. Detta kommer i kölvattnet av en framgångsrik granskning från uppskattade blockchain-revisorer HashEx, som samarbetade med Safemoon senast.

Enligt SummitBC kommer denna migration att visa att Koda är ’säkrare än Safemoon’.

Koda lanserar efterlängtad belöningstoken

Supporterna fick uppdateringar om lanseringen av Kapex (Koda-Apex), en ny belöningstoken som för närvarande befinner sig i godkännandeskedet för godkännande före försäljning och närmar sig den allmänna versionen före försäljning. SummitBC tillkännagav också lanseringen av SummitSwap, deras egenutvecklade, revolutionerande utbytesplattform för kryptovaluta, vars inverkan på branschen förväntas bli mycket betydande.

Sedan det lanserades i maj 2021 har Koda registrerat en imponerande uppåtgående kurva.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust