Ad

Bitcoin-tjurar firar: Estlands största bank låter kunder köpa krypto

Av:
Nov 23, 2021
Listen
  • Bankens kunder kommer att kunna handla med stora tillgångar som Bitcoin, Ethereum och Chainlink
  • Australiens Commonwealth Bank tillkännagav planer på att låta kunder handla Bitcoin och Ethereum
  • Bitcoin är i en nedåtgående trend, men utsikterna är hausse

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Estland har blivit det senaste landet att ge Bitcoin-tjurar anledning att jubla enligt Marcus Sotiriou, Sales Trader på den brittiska digitala tillgångsmäklaren GlobalBlock. Här är en kort sammanfattning av de senaste rörelserna och nyheterna inom Bitcoin och digitala tillgångar.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Estland har blivit ytterligare en post på listan över länder som ska anta Bitcoin. LHV, den största estniska banken, tillåter nu kunder att köpa krypto. Bankens kunder kommer att kunna handla med stora tillgångar som Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD) och Chainlink (LINK/USD) på LHV-mobilappen från och med nästa vecka.

Kryptovalutaindustrin har blivit global

Copy link to section

LHV gick med i Australiens Commonwealth Bank, som nyligen meddelade planer på att låta kunder handla Bitcoin och Ethereum. Låt oss bortse från det faktum att Estlands befolkning är lägre till antalet än den australiska bankens kunder. Detta är viktiga nyheter eftersom det visar hur långt krypton har kommit. En dag kommer varje bank att bli tvungen att integrera den i sina erbjudanden.

Bitcoin är i en nedåtgående trend, men utsikterna är fortfarande hausse

Copy link to section

Bitcoin handlas för närvarande för knappt $57 000, ganska långt under sin senaste ATH. Flaggskeppskrypten är dock i en nedåtgående trend på lägre tidsramar, ett faktum som demonstreras av minskande motstånd. Att bryta över $60 000-nivån skulle bekräfta ett dubbelbottenmönster. Detta är en hausseartad signal och kan resultera i att tillgången återupptar sin uppåtgående trend inom en snar framtid, och eventuellt når en ny all-time-high.

Mercado Libre möjliggör kryptoinvesteringar i Brasilien

Copy link to section

I relaterade nyheter, en annan anledning för Bitcoin-tjurar att jubla: Mercado Libre, den sydamerikanska motsvarigheten till eBay, meddelade att de skulle möjliggöra kryptoinvesteringar i Brasilien. Denna typ av adoption från högteknologiska e-handelsföretag visar hur osannolikt det är för kryptoindustrin att uppleva en björnmarknad som varar flera år som tidigare. Snart blir det helt mainstream.

Om GlobalBlock

GlobalBlock är en brittisk baserad digital tillgångsmäklare som tillhandahåller en personlig telefonmäklartjänst, handelsplattform och mobilapp. GlobalBlock grundades 2018 av ett erfaret team av professionella finanstjänster och fungerar som en pålitlig agent som betjänar kryptovalutabehoven hos individer, företag, institutionella finansiella företag och mellanhänder, och tillhandahåller bästa möjliga handel och säker förvaring av digitala tillgångar.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Bitcoin Kryptovaluta