Defiance ETF:er säger att det är en bra tid att köpa kryptovaluta

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on nov 27, 2021
  • Hela finansmarknaden har gjort nedgångar den här veckan.
  • BTC har sjunkit till den lägsta nivån på 54 000$, och Sylvia Jablonski från Defiance ETFs säger dip-köp.
  • Hon sa vidare att Bitcoin var ett särskilt bra köp för 54 000$.

Kryptovalutamarknaden har upplevt anmärkningsvärda prisfall den här veckan. Nedgångarna har dock skett inte bara i kryptosektorn utan även över alla tillgångsklasser, med tanke på att aktierna också går neråt.

Den senaste lågkonjunkturen på finansmarknaden har tillskrivits en ny Covid-19-variant som har lett till reseförbud i Europa, Australien och USA.

Det är en bra tid att köpa krypto

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Nedgångarna över marknaden har skapat en situation där tillgångar kämpar för att göra några betydande vinster. Sylvia Jablonski från Defiance ETFs hade nyligen en intervju på CNBC där hon sa att hon var en ”stor köpare av krypto, särskilt för 54 000$.

Jablonski uppgav vidare att det inte fanns någon tydlig riktning för vart marknaden kommer att vara på väg under de kommande dagarna, med tanke på att de glidande medelvärdena visar en utveckling mot 58 000$ eller 48 000$.

Dessutom noterade hon att inflationsnivåerna började svalna på grund av nedgångarna över hela finansmarknaden. Hon noterade dock att flera investerare skulle hoppa in igen och pressa upp priserna, givet de nuvarande låga priserna.

Hon noterade vidare att kryptovalutamarknaden inte skulle försvinna, med tanke på det stigande konceptet med metaversen. Kryptovalutor som Bitcoin och Ether behövdes för att handla i den här världen, vilket skapade en situation där kryptovalutor var bra köp.

Kryptomarknaden drabbas av stora nedgångar

Hela finansmarknaden har drabbats av stora prisfall, förutom ett fåtal lager av läkemedelsföretag, mitt i nyheten om den nya Covid-19-varianten. Kryptovalutor har också drabbats av dessa fall. Den senaste tiden har kryptomarknaden reagerat på liknande sätt som aktiemarknaden, givet de ökade institutionella investeringarna.

Nyligen föll Bitcoin (BTC/USD) till en lägsta nivå på cirka 53 800$, och även om den har återhämtat sig något och konsoliderats till 54 000$, bevittnas fortfarande en tillbakagång. Nyligen visade on-chain data att valar flyttade stora mängder BTC till börser, tillskrivet den nuvarande lågkonjunkturen.

Majoriteten av marknaden gör fortfarande anmärkningsvärda nedgångar, förutom metaversmynt som Decentraland och The Sandbox som fortfarande handlas i den gröna zonen. Dessa mynt har lett marknaden genom att ha flest vinster de senaste veckorna.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money