Floki Inu (FLOKI) undertecknar en petition för Binance- och Coinbase-listningar

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on nov 27, 2021
  • Floki Inu har öppnat en namninsamling för att bli listad i Binance.
  • Uppropet har sedan dess samlat över 14 000 underskrifter.
  • Floki Inu-communityt kör också en annan petition som ska listas på Coinbase.

När meme-myntgemenskapen fortsätter att växa skapar Floki Inu-token mycket buzz över kryptorymden, och det är för närvarande en av de mest omtalade meme-tokenen. Floki Inu-communityt arbetar nu med en petition om en Binance-notering.

Binance är den största utbytesplattformen för kryptovaluta, och om Floki Inu (FLOKI/USD) får denna notering kan den spela en stor roll för att driva handelsvolymer och priser.

Floki Inu vädjar till Binance om notering

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Floki Inu-communityt har skapat en petition på Change.org som sedan dess har sett mer än 14 000 underskrifter. Meme-myntet är ett av de nyaste på marknaden, och på bara fyra månader har dess börsvärde vuxit till 2,6 miljarder dollar, och det rankas nu som de 70 bästa kryptovalutorna efter börsvärde.

Petitionen citerar denna tillväxt som en av anledningarna till att Binance bör lista token. Dessutom angav framställningen också att Floki Inu nu har mer än 310 000 innehavare och att dess handelsvolymer nådde en topp på 280 miljoner dollar, trots att den misslyckades med att lista på någon av de ledande börserna.

Floki Inu-communityt kör också en annan namninsamling för att bli listad på Coinbase. Den här petitionen har samlat runt 30 000 underskrifter.

Floki Inus marknadsföringstaktik

Floki Inu säger vidare att de har investerat i ”superaggressiva marknadsföringskampanjer över hela världen.” Enligt communityn har marknadsföringskampanjerna gjort meme-myntet ännu mer populärt än några av de största mynten efter börsvärde.

Den senaste marknadsföringskampanjen av Floki Inu gjordes på Londons kollektivtrafiksystem. Poletten visade en annons som sa: ”Missade Doge? Skaffa Floki.” London Transport Authority har dock inte tagit emot annonsen väl, som sedan dess har beordrat ett tillslag mot kryptovalutaannonser.

Myndigheten slog ner Floki Inu-annonsen och uppgav att den skulle förhindra liknande annonser från offentliga platser. Myndigheten konstaterade att främjande av oreglerade finansiella tillgångar skulle kunna få investerare som är mindre informerade att göra förluster på grund av marknadens riskabla karaktär.

Floki Inu-teamet motsatte sig dock reklamtillslaget i London och sa att det var ”en attack mot kryptovaluta och mot folkets valfrihet.”

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money